Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Στις αρχές Σεπτεμβρίου 2017 ολοκληρώθηκαν δύο νέες προσλήψεις ιατρικού προσωπικού στο Γενικό Νοσοκομείο Κύμης. Ανέλαβαν υπηρεσία ο ορθοπεδικός Αλεξανδρής Αθανάσιος και η Αναισθησιολόγος Πούλου Μαρία.
Νοσοκομείο Κύμης
Νοσοκομείο Κύμης
Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας της προκήρυξης των ανωτέρω θέσεων, αναβαθμίζεται η λειτουργεία του Νοσοκομείου Κύμης, τόσο σε επίπεδο προγραμματισμένων επισκέψεων στα εξωτερικά ιατρεία με νέες υπηρεσίες και διαθεσιμότητα ραντεβού, όσο και στην ετοιμότητα του Νοσοκομείου μας, σε επείγοντα περιστατικά, η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική λόγω του απομακρυσμένου της περιοχής και του άσχημου οδικού δικτύου.

Οι ανωτέρω ιατροί κατέχουν μόνιμες θέσεις στο Νοσοκομείο μας και θα βοηθήσουν να αναπτυχθεί η δευτεροβάθμια λειτουργία του, που είναι στόχος της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας και της Διοίκησης της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας, παράλληλα με την έναρξη της αναδιαμόρφωσης - ανακαίνισης των χώρων των χειρουργείων και της αναβάθμισης των συστημάτων παραγωγής ιατρικών αερίων, από το κονδύλι που έχει εγκριθεί μέσω του Προγράμματος Δημοσιών Επενδύσεων (ΠΔΕ).

Η παροχή δωρεάν υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας στους πολίτες και επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής και η εμπιστοσύνη που έχουμε κερδίσει σαν δομή, μας δίνει την ευχέρεια να σχεδιάζουμε περισσότερα για την ανάπτυξη και την καλύτερη λειτουργεία του Νοσοκομείου για την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών. 

Μπορείτε να κλείνετε τα ραντεβού στα εξωτερικά Ιατρεία του ΓΝ-ΚΥ Κύμης στα τηλέφωνα 2222350126 και 222350154 καθημερινά.Δημοφιλή σήμερα

Έκλεψαν τα δέντρα που φύτεψαν οι μαθητές στην Δροσιά Χαλκίδας

Έκλεψαν τα δέντρα που φύτεψαν οι μαθητές στην Δροσιά Χαλκίδας

19/03/2018
Ούτε την προσπάθεια των μικρών μαθητών του Γυμνασίου Δροσιάς δεν σεβάστηκαν κάποιοι “αμετανόητοι”, οι οποίοι εξαφάνισαν μεγάλο α...
Η περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην παγκόσμια τουριστική έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού στην Γαλλία

Η περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην παγκόσμια τουριστική έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού στην Γαλλία

17/03/2018
Το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών προσέλκυσε το περίπτερο ...
Δύο πυρκαγιές σε Ψαχνά και Ερέτρια κατέσβησε η Πυροσβεστική υπηρεσία Χαλκίδας

Δύο πυρκαγιές σε Ψαχνά και Ερέτρια κατέσβησε η Πυροσβεστική υπηρεσία Χαλκίδας

19/03/2018
Το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδας, κατέσβησε δύο πυρκαγιές σε Ψαχνά κα...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας