Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
Σε άρθρο του στην Καθημερινή της Κυριακής, ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου κάνει ειδική αναφορά στην συνάντηση που είχε ο Υφυπουργός Υποδομών και Ευβοιώτης κ. Νίκος Μαυραγάνης στην Αμάρυθνο, με πολίτες και επιχειρηματίες.
Για διαγραφές οφειλών των επιχειρήσεων μίλησε ο Νίκος Μαυραγάνης στην Αμάρυνθο
Για διαγραφές οφειλών των επιχειρήσεων μίλησε ο Νίκος Μαυραγάνης στην Αμάρυνθο
Η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δημοτικού σχολείου Αμαρύνθου στην Εύβοια είναι γεμάτη. 

Καμιά 40αριά επιχειρηματίες και φυσικά πρόσωπα έχουν έρθει για να ακούσουν τον υφυπουργό Υποδομών Νίκο Μαυραγάνη, που με μια ομάδα συνεργατών του θέλει να εξηγήσει στους συμπατριώτες του πώς μπορούν να πετύχουν τον εξωδικαστικό συμβιβασμό. 

Δεν είναι όλοι «κόκκινοι» εδώ, όπως ο συνταξιούχος του ΟΤΕ δίπλα στον υπογράφοντα, που έχει αποφασίσει να μην εξυπηρετεί πλέον το στεγαστικό του δάνειο με το οποίο έκτισε ένα σπίτι στη Βάθεια. 

Πήρε 20 εκατ. δραχμές δάνειο, 25 εκατ. εφάπαξ από τον ΟΤΕ και στο τέλος κέρδισε και 5 εκατομμύρια στο λαχείο, όπως εξομολογείται εκτιμώντας, ότι «οι τράπεζες τα έχουν πάρει τα λεφτά τους από μένα» (σ.σ. δανείστηκε 70.000 ευρώ κεφάλαιο και έχει αποπληρώσει 73.000). Από τους παρευρισκομένους αρκετοί έχουν την ίδια αντίληψη. 

Ένας επιχειρηματίας ρωτάει τον υφυπουργό αν μπορεί να ρυθμίσει δάνειο 300.000 ευρώ με ακίνητη περιουσία 1 εκατομμυρίου για να αναρωτηθεί μετά την εκδήλωση ο κ. Μαυραγάνης, δικηγόρος ειδικευμένος στα ζητήματα αυτά, «πώς σχημάτισε την περιουσία του 1 εκατομμυρίου».
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας