Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
Ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο σε προσέλευση κόσμου, οι φετινές διήμερες εκδηλώσεις “Μιαούλεια 2017” που διοργανώθηκαν στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου στην Τοπική Κοινότητα Φύλλων από τον Δημοτικό Οργανισμό Άθλησης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Χαλκιδέων και την συμμετοχή συλλόγων και ΚΑΠΗ της περιοχής.
Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία τα φετινά «Μιαούλεια»
Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία τα φετινά «Μιαούλεια»
Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας περιελάμβανε επιμνημόσυνη δέηση στην προτομή του ήρωα Ανδρέα Μιαούλη και κατάθεση στεφάνων και στην συνέχεια χορούς και τραγούδια στην πλατεία μπροστά από το Κοινοτικό Κατάστημα.

Εκεί, στον ίδιο χώρο, οργανώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου λαϊκό γλέντι όπου έδωσαν το παρών εκατοντάδες κάτοικοι και είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν.

Σε όλους μοιράστηκαν με υποδειγματικό τρόπο μερίδες φαγητού, που διατέθηκαν από τον Δήμο Χαλκιδέων και τον  Δημοτικό Οργανισμό Άθλησης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου.

Σημαντική ήταν η συνεισφορά εθελοντών της Τοπικής Κοινότητας και των Πολιτιστικών Συλλόγων Καμαρίου και Καστελίου.

Όλους αυτούς που συνέβαλαν στην οργάνωση των εκδηλώσεων ευχαρίστησε, στον σύντομο χαιρετισμό της, η Πρόεδρος του  Δημοτικoύ Οργανισμού Άθλησης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος, Λίλιαν Ζλακώνη, καθώς και τον κόσμο που κατέκλυσε τον χώρο.

Στην συνέχεια, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης αναφέρθηκε στον ήρωα της Ελληνικής Επανάστασης Ανδρέα Μιαούλη και στις ενέργειες  που έχει κάνει η παρούσα Δημοτική Αρχή για την αποκατάσταση της διατηρητέας οικίας του.
Μάλιστα, κατήγγειλε την στάση 4-5 ατόμων, τα οποία την πρώτη ημέρα επιχείρησαν να αμαυρώσουν τις φετινές εκδηλώσεις θέλοντας να ακυρώσουν τις προσπάθειες που έχουν γίνει για το σπίτι του Μιαούλη, κινούμενοι προφανώς από αντιπολιτευτική διάθεση.

Ο Δήμαρχος είπε ότι στην θητεία της παρούσας Δημοτικής Αρχής ολοκληρώθηκαν η στατική και η αρχιτεκτονική μελέτη και τον Αύγουστο του 2016 υποβλήθηκαν για έγκριση στην Διεύθυνση Νεωτέρων Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού.

Διευκρίνισε ότι ο Δήμος Χαλκιδέων είναι έτοιμος να δημοπρατήσει  το έργο και να το κατασκευάσει μόλις εγκριθούν οι μελέτες και φυσικά δεν φέρει καμιά ευθύνη για την καθυστέρηση στην έγκριση των μελετών.Δημοφιλή σήμερα

Το νέο Μουσείο της Αρέθουσας κατακλύστηκε από γυναίκες στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Εύβοιας

Το νέο Μουσείο της Αρέθουσας κατακλύστηκε από γυναίκες στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Εύβοιας

21/6/2018
Το Επιμελητήριο Εύβοιας πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την ...
Αγροτικό Κέντρο Έρευνας Καινοτομίας και Εφαρμογών ιδρύει ο Δήμος Χαλκιδέων

Αγροτικό Κέντρο Έρευνας Καινοτομίας και Εφαρμογών ιδρύει ο Δήμος Χαλκιδέων

22/6/2018
Με την υπογραφή του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελου Αποστόλου, παραχωρήθηκε στον Δήμο Χαλκιδέων...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας