Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Προβεβλημένη καταχώριση
Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου διενεργήθηκαν οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του εκπαιδευτικού Ομίλου Πουκαμισά στο Συνεδριακό Κέντρο του ΑΤΕΙ Πειραιά.
Πρωτιά για τα φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης Χαλκίδας και Ψαχνών του Ομίλου Πουκαμισάς
Πρωτιά για τα φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης Χαλκίδας και Ψαχνών του Ομίλου Πουκαμισάς
Η ημέρα ήταν πολύ συγκινητική για την ομάδα των καθηγητών των φροντιστηρίων μας στα Ψαχνά και την Χαλκίδα. 

Οι καθηγητές της Χαλκίδας και των Ψαχνών βρίσκονταν μέσα στους πρώτους δέκα σε κάθε κατηγορία αξιολόγησης, σε όλες τις κατευθύνσεις. Κορυφαία η στιγμή ήταν η πρωτιά της Χαλκίδας ανάμεσα στα φροντιστήρια σε ολόκληρο τον Όμιλο με βαθμό 9,55 στην αξιολόγηση από τους μαθητές και η πρωτιά στην κατηγορία των υψηλότερων βαθμολογιών στις Πανελλαδικές εξετάσεις με το 40% των μαθητών της μονάδας της Χαλκίδας να έχει γράψει πάνω από 16.000 μόρια. 


Στο πρώτο μέρος της συνέλευσης, ο πρόεδρος του Ομίλου, ανέλυσε όλους τους εκπαιδευτικούς στόχους της νέας χρονιάς στους καθηγητές του Ομίλου και παρουσίασε τις αξιολογήσεις των φροντιστηριακών μονάδων σε όλη την Ελλάδα που έγιναν κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς. Στη συνέχεια πήρε τον λόγο η κα Βασιλική Κιντή, καθηγήτρια του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, αναλύοντας τις προκλήσεις του εκπαιδευτικού συστήματος στη σύγχρονη εποχή.

Στο δεύτερο μέρος, μέσα σε μια συγκινητική ατμόσφαιρα, έγιναν οι βραβεύσεις των μαθητών όλων των φροντιστηρίων. Βραβεία αριστείας και συνέπειας, πολλά δώρα για τους μαθητές όλων των τάξεων και χρηματικά έπαθλα της τάξεως των 1000 ευρώ για τους μαθητές με καλύτερες επιδόσεις στις Πανελλαδικές. Οι βραβευθέντες από τη Χαλκίδα και τα Ψαχνά ήταν πολλοί. 
Προβεβλημένη καταχώρισηΔημοφιλή σήμερα

Η ταινία «Οι απίθανοι 2» σε 3D στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «Οι απίθανοι 2» σε 3D στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

17/6/2018
Η ταινία «Οι απίθανοι 2» σε 3D έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone, από την Πέμπτη 21 έως και την Κυριακή 24 Ιουν...
Το Θέατρο Χαλκίδας παρουσιάζει την «Ελένη» του Ευρυπίδη

Το Θέατρο Χαλκίδας παρουσιάζει την «Ελένη» του Ευρυπίδη

23/6/2018
Το Θέατρο Χαλκίδας στο πλαίσιο του bio-Mechanical Festival 2018 παρουσιάζει την τραγωδία του Ευριπίδη Ελένη σε σκηνοθεσία Γιάννη Κατσάνου, σ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας