Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
Το τμήμα αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ Κύμης - Αλιβερίου απέστειλε προς τον Δήμαρχο Κύμης - Αλιβερίου κ. Θανάση Μπουραντά, επιστολή για την λειτουργία των ΒΙΟΚΑ στην ευρύτερη περιοχή.
ΒΙΟΚΑ Κύμης
ΒΙΟΚΑ Κύμης
Τα μέλη του τμήματος αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ Κύμης - Αλιβερίου ζητούν από τον Δήμαρχο την άμεση ενημέρωση τους, σχετικά με το μέλλον των ΒΙΟΚΑ και αν ο Δήμος έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες τους θερινούς μήνες και με την αύξηση του πληθυσμού αιχμής.

Κύριε Δήμαρχε

Είναι γεγονός αναμφισβήτητο, πως η ίδρυση και λειτουργία ή ο εκσυγχρονισμός και η επέκταση έργων επεξεργασίας λυμάτων (ΒΙΟΚΑ), είναι έργα βασικής υποδομής και πρώτης προτεραιότητας για το Δήμο και τους κατοίκους του. Εκτός από τη μεταφορά, άπτεται του περιβάλλοντος, της δημόσιας υγείας, της οικονομίας  και της ποιότητας ζωής των δημοτών.

Απ’ ότι γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, με βάση ενημερώσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και σχετική απάντηση της ΔΕΥΚΑ σε παλαιότερο αίτημά μας, από τους υπάρχοντες ΒΙΟ.ΚΑ. άλλοι δε λειτουργούν όπως αυτός του Μονοδρίου, άλλοι απεντάχθηκαν, όπως του Αυλωναρίου, άλλοι παρουσιάζουν σοβαρά προβλήματα, όπως αυτός του Αλιβερίου, και πολλά ακόμη που φυσικά είναι γνωστά σε εσάς.

Μάθαμε λοιπόν ότι, δήμοι όμοροι με το Δήμο μας, ενήργησαν και πέτυχαν την αύξηση του πληθυσμού αιχμής. Έτσι άνοιξε ο δρόμος για την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης έργων επέκτασης, αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων στο ΠΕΠ Στερεάς Ελλάδας, ως έργα του καταλόγου προτεραιότητας, όπου ήδη υπάρχει (στην Περιφέρεια) ανοιχτή πρόσκληση για χρηματοδότηση τέτοιων έργων.

Με δεδομένο το γεγονός ότι και ο Δήμος μας τους καλοκαιρινούς μήνες έχει αυξημένο πληθυσμό, είτε λόγω τουρισμού, είτε λόγω ετεροδημοτών που επισκέπτονται τα χωριά τους και γνωρίζοντας την προσπάθεια που καταβάλλετε στον τομέα αυτό, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε εγγράφως, εάν ο Δήμος μας έχει κάνει κάποιες ενέργειες προς αυτήν την κατεύθυνση της αύξησης του πληθυσμού αιχμής και ποιες είναι αυτές. Θα θέλαμε επίσης να μας ενημερώσετε αν ο Δήμος μας μπορεί να συμμετέχει στην ανοιχτή πρόσκληση της Περιφέρειας για χρηματοδότηση τέτοιων έργων και αν ναι, ποιες είναι οι προτάσεις σας προς την Περιφέρεια.Δημοφιλή σήμερα

Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

7/6/2018
Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone από την Πέμπτη ...
Νέες θέσεις εργασίας σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

Νέες θέσεις εργασίας σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

13/6/2018
Το νέο φροντιστήριο Πουκαμισάς στον Ωρωπό αναζητά διδακτικό προσωπικό για άμεση πρόσληψη....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας