Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου στέλνει ευχαριστήρια επιστολή προς την Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας για τις σημαντικές παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο στην περιοχή του Κάραβου Αλιβερίου.
Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου
Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου
Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου εκφράζει δημόσια την απόλυτη ικανοποίηση των μελών του ΔΣ αυτού, καθώς επίσης και των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής για την τοποθέτηση - από την Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας – ειδικών προστατευτικών στο οδόστρωμα όπως και πινακίδων σήμανσης στα φανάρια της περιοχής του Καράβου! Η εν λόγω παρέμβαση θα αποδεδειχθεί πραγματικά, υψίστης σημασίας για την περιοχή μας, διότι αποκαθιστά ένα σοβαρότατο πρόβλημα, σε ένα σημείο που αποτελούσε στην κυριολεξία, όχι μόνο ένα σημείο καρμανιόλα για τους πολίτες, αλλά και εμφανή παράγοντα δυσφήμισης μιας ολόκληρης περιοχής και δη, τουριστικού ενδιαφέροντος. 

Ως εκ τούτου ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας για την άμεση ανταπόκριση της στο σχετικό του αίτημα και την υλοποίηση των πολύ σημαντικών ανωτέρω παρεμβάσεων στον Κάραβο, παρότι, το εν λόγω θέμα δεν ανήκε στη διοικητική της ευθύνη. Ιδιαιτέρως δε, ευχαριστεί τον Αντιπεριφερειάρχη κο Φάνη Σπανό, για την εξ αρχής ευαισθητοποίηση του, κυρίως όμως για την τελική υλοποίηση των προσωπικών του δεσμεύσεων, τις οποίες κατέθεσε σε κατά καιρούς εποικοδομητικές συζητήσεις μας και κατά την διάρκεια των συχνών επισκέψεων του στην περιοχή μας.  

Στο μεγαλύτερο γεωγραφικά Δήμο της Εύβοιας οι ανάγκες είναι τεράστιες. Ταυτόχρονα η περίοδος που διανύουμε εξαιρετικά δύσκολη. Δράσεις ωστόσο ως η ανωτέρω, αποδεικνύουν τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε, δρόμο που δεν είναι άλλος από την συνεργασία πρώτου και δεύτερου βαθμού Αυτοδιοίκησης, η ιεράρχηση προβλημάτων και προτεραιοτήτων από τους πολίτες προς τις διοικήσεις και βέβαια το βασικότερο όλων όπως συνέβη στην περίπτωση μας, η ειλικρινής αντιμετώπιση των ανθρώπων και των προβλημάτων. Στον Εμπορικό Σύλλογο Αλιβερίου είμαστε ευτυχείς που έχουμε τέτοιους συνοδοιπόρους στην προσπάθεια μας για την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας. Δημοφιλή σήμερα

Στη Χαλκίδα η εικόνα του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου από τα Κατούνια

Στη Χαλκίδα η εικόνα του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου από τα Κατούνια

14/03/2018
Η Ιερά και Θαυματουργός εικόνα του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου από τα Κατούνια, θα φιλοξενηθεί στον Ιερό Ναό της Π...
Το Let’s do it Greece έρχεται στη Χαλκίδα!

Το Let’s do it Greece έρχεται στη Χαλκίδα!

14/03/2018
Το Σάββατο 17 Μαρτίου και ώρα 12.30πμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Χαλκιδέων, στην οδό Αβάντων 50, θα πραγματοποιηθεί ανοικτή συζήτηση για το Let’s do it Greece...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας