Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου στέλνει ευχαριστήρια επιστολή προς την Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας για τις σημαντικές παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο στην περιοχή του Κάραβου Αλιβερίου.
Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου
Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου
Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου εκφράζει δημόσια την απόλυτη ικανοποίηση των μελών του ΔΣ αυτού, καθώς επίσης και των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής για την τοποθέτηση - από την Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας – ειδικών προστατευτικών στο οδόστρωμα όπως και πινακίδων σήμανσης στα φανάρια της περιοχής του Καράβου! Η εν λόγω παρέμβαση θα αποδεδειχθεί πραγματικά, υψίστης σημασίας για την περιοχή μας, διότι αποκαθιστά ένα σοβαρότατο πρόβλημα, σε ένα σημείο που αποτελούσε στην κυριολεξία, όχι μόνο ένα σημείο καρμανιόλα για τους πολίτες, αλλά και εμφανή παράγοντα δυσφήμισης μιας ολόκληρης περιοχής και δη, τουριστικού ενδιαφέροντος. 

Ως εκ τούτου ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας για την άμεση ανταπόκριση της στο σχετικό του αίτημα και την υλοποίηση των πολύ σημαντικών ανωτέρω παρεμβάσεων στον Κάραβο, παρότι, το εν λόγω θέμα δεν ανήκε στη διοικητική της ευθύνη. Ιδιαιτέρως δε, ευχαριστεί τον Αντιπεριφερειάρχη κο Φάνη Σπανό, για την εξ αρχής ευαισθητοποίηση του, κυρίως όμως για την τελική υλοποίηση των προσωπικών του δεσμεύσεων, τις οποίες κατέθεσε σε κατά καιρούς εποικοδομητικές συζητήσεις μας και κατά την διάρκεια των συχνών επισκέψεων του στην περιοχή μας.  

Στο μεγαλύτερο γεωγραφικά Δήμο της Εύβοιας οι ανάγκες είναι τεράστιες. Ταυτόχρονα η περίοδος που διανύουμε εξαιρετικά δύσκολη. Δράσεις ωστόσο ως η ανωτέρω, αποδεικνύουν τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε, δρόμο που δεν είναι άλλος από την συνεργασία πρώτου και δεύτερου βαθμού Αυτοδιοίκησης, η ιεράρχηση προβλημάτων και προτεραιοτήτων από τους πολίτες προς τις διοικήσεις και βέβαια το βασικότερο όλων όπως συνέβη στην περίπτωση μας, η ειλικρινής αντιμετώπιση των ανθρώπων και των προβλημάτων. Στον Εμπορικό Σύλλογο Αλιβερίου είμαστε ευτυχείς που έχουμε τέτοιους συνοδοιπόρους στην προσπάθεια μας για την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας. Δημοφιλή σήμερα

Audi Moment: Ετοιμοπαράδοτα Audi σε μοναδικές τιμές!

Audi Moment: Ετοιμοπαράδοτα Audi σε μοναδικές τιμές!

17/10/2018
Έφτασε η στιγμή για Audi σε απίστευτη τιμή, μέχρι 31 Οκτωβρίου 2018 και για περιορισμένο αριθμό οχημάτων....
Οι γεύσεις της Στερεάς Ελλάδας στο Τελ Αβίβ

Οι γεύσεις της Στερεάς Ελλάδας στο Τελ Αβίβ

18/10/2018
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας βρέθηκε στην γιορτή αγροδιατροφής και τουρισμού που διοργάνωσαν με την ελληνική πρεσβεία στο Τελ Αβίβ και το ελληνικό γραφείο τουρισμού...
Εορτασμός του Προστάτου του Σώματος και της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» στη Χαλκίδα

Εορτασμός του Προστάτου του Σώματος και της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» στη Χαλκίδα

17/10/2018
H 20η Οκτωβρίου, εκτός από ημέρα εορτασμού του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας