Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Η Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Λιβανίου, περιόδευσε στην Κεντρική Εύβοια και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς κατοίκους της περιοχής.
Ζωή Λιβανίου: «Η ελπίδα ανατέλλει στην Κεντρική Εύβοια»
Ζωή Λιβανίου: «Η ελπίδα ανατέλλει στην Κεντρική Εύβοια»
Η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας γνωρίζει ότι η σημερινή κυβέρνηση δίνει λύσεις σε χρόνια προβλήματα, ενισχύει το κοινωνικό κράτος, έχει πετύχει τη σταθεροποίηση της χώρας και έχει επιτρέψει στους πολίτες να αισιοδοξούν ότι έρχονται καλύτερες μέρες. 

«Προβλήματα υπάρχουν, σταμάτησε όμως το ντόμινο της καταστροφής του κοινωνικού κράτους και όλοι πλέον αισθανόμαστε ότι η κυβέρνηση υποστηρίζει τις δημόσιες δομές υγείας, τις αναβαθμίζει και τις θέτει στην υπηρεσία των πολιτών που τις έχουν ανάγκη», δήλωσε χαρακτηριστικά από  το Νοσοκομείο Κύμης «Γ. Παπανικολάου». 

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον Θ. Χατζηδημητρίου, Δ/ντή της Ιατρικής Υπηρεσίας, την Ι. Δρέτσια, Δ/ντρια της Νοσηλευτικής Υπ. και από την Α. Μόνου, Δ/ντρια της Διοικητικής Υπ., το νοσοκομείο, έχει επάρκεια σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό ενώ χάρη και στην σπουδαία δουλειά που έχει κάνει ο Διοικητής Β. Χατζημαργαρίτης, το νοσοκομείο αλλάζει καθημερινά όψη. Οι εργαζόμενοι δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους από τις παρεμβάσεις που έχει κάνει ως τώρα το Υπ. Υγείας καθιστώντας την πραγματικότητα πολύ καλύτερη σε σχέση με το παρελθόν.

Ιδιαίτερα θερμά υποδέχτηκαν την Ζωή Λιβανίου, οι εργαζόμενοι της Ηλεκτρομηχανικής Κύμης στους χώρους του εργοστασίου. Αναγνωρίζοντας την θετική συμβολή συνολικά των Βουλευτών της Εύβοιας για να τελειώσει η ομηρία στην οποία τους είχαν καταδικάσει οι κυβερνήσεις ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, οι εργαζόμενοι εξέφρασαν την ανυπομονησία τους να ενταχθούν στις νέες θέσεις εργασίας τους και να επιστρέψουν στην κανονικότητα αυτοί και οι οικογένειές τους. 

Η Βουλευτής Εύβοιας, δήλωσε ότι «το παράδειγμα της Ηλεκτρομηχανικής είναι το πραγματικό πρόσωπο του νεοφιλελευθερισμού που αδιαφορεί για τους ανθρώπους. Η σημερινή κυβέρνηση βάζει σε προτεραιότητα τους ανθρώπους και τη κοινωνία, βλέπει τις ανάγκες και προσπαθεί να λύνει τα προβλήματα των ανθρώπων παρά  τα εμπόδια και τις καθυστερήσεις που προκαλούν διάφοροι εντός και εκτός του ελληνικού δημοσίου».

Τέλος, η Ζωή Λιβανίου επισκέφτηκε μια μονάδα παραγωγής κρασιού στα Κριεζά Εύβοιας της οποίας ο ιδιοκτήτης αποδεικνύει στην πράξη ότι το μεράκι και η αγάπη για τη δουλειά είναι η βασική πρώτη ύλη για την επιτυχία και την ουσιαστική οικονομική και κοινωνική ανασυγκρότηση της χώρας. 

Η ποιότητα των μικρών παραγωγών είναι συγκριτικό πλεονέκτημα που αναγνωρίζουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι εντός και εκτός Ελλάδας. «Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις που επενδύουν στη ποιότητα είναι το μέλλον και εκεί πρέπει να επενδύσουμε για να παράγουμε το νέο πλούτο που θα μείνει στη χώρα μας. Αυτές τις επενδύσεις έχουμε  ανάγκη στην Ελλάδα, αυτές πρέπει να βοηθήσουμε και ως Πολιτεία αλλά και ως καταναλωτές».

Η κοινωνία βλέπει την προσπάθεια που γίνεται σε όλα τα επίπεδα, νιώθει την κυβέρνηση σύμμαχο, βλέπει το κοινωνικό κράτος να ανασυγκροτείται, η ελπίδα για τις καλύτερες ημέρες που έρχονται  ζεσταίνει όλο και περισσότερους.  
Δημοφιλή σήμερα

Εγκαίνια νέου καταστήματος Sugarfree στη Χαλκίδα

Εγκαίνια νέου καταστήματος Sugarfree στη Χαλκίδα

13/10/2017
Η γνωστή ελληνική εταιρεία Sugarfree σας προσκαλεί στο νέο της κατάστημα στην Χαλκίδα, Αβάντων 20 σε ένα fashion street event....
Στην Βόρεια Εύβοια ο Αντιπεριφερειάρχης Φάνης Σπανός

Στην Βόρεια Εύβοια ο Αντιπεριφερειάρχης Φάνης Σπανός

19/10/2017
Διήμερη επίσκεψη στο Δήμο Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας, πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας κ. Φάνης Σπανός....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

Ιχθυοπωλείο Νικόλας - Χαλκίδα

Αρχή της σελίδας