Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Οι διοικητές των Νοσοκομείων Κύμης και Καρύστου συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Συνέδριο Υπηρεσιών Υγείας, στην οργανωτική και επιστημονική επιτροπή.
Αναστάσιος Μίχας και Ευάγγελος Χατζημαργαρίτης
Αναστάσιος Μίχας και Ευάγγελος Χατζημαργαρίτης
Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, το 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μanagement Υπηρεσιών Υγείας που είχε σαν κύριο τίτλο «Η μετάβαση του ΕΣΥ από την ποσότητα στην αξία».

Στο συνέδριο συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις και αναπτύχθηκαν προβληματισμοί γύρω από την ανάγκη για σχεδιασμό ενός Ασθενοκεντρικού Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Ο κ. Α. Μίχας προέδρευσε σε θεματική ενότητα για την ανάγκη εκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού στη διοίκηση, την σημασία της συμμετοχής των εργαζομένων στην λήψη αποφάσεων στις δομές υγείας καθώς και στην ανάλυση γύρω από την αξιολόγηση του υγειονομικού προσωπικού  και πως αυτή βοηθάει στην λειτουργία επίτευξης των στόχων μιας μονάδας υγείας.

Ο κ. Ε. Χατζημαργαρίτης προέδρευσε σε θεματική ενότητα με σημαντικές παρουσιάσεις για την ανάλυση κόστους στη δημόσια υγεία γύρω από τον επιπολασμό των ολικών αρθροπλαστικών ισχίου καθώς και για τις προτεραιότητες σε περίοδο κρίσης στην πρόσβαση στα φάρμακα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρουσία τους υπήρξε ιδιαίτερα σημαντική και συμβολική τόσο για τις νοσοκομειακές δομές του Νομού Ευβοίας όσο και για την 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδα και το Υπουργείο Υγείας
Δημοφιλή σήμερα

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

4/6/2018
Η Συνάντηση του Σταύρου Ξαρχάκου με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ήταν τελικά, η συνάντηση που ζητούν όλοι και αυτήν την χρονιά! ...
Νέες θέσεις εργασίας σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

Νέες θέσεις εργασίας σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

13/6/2018
Το νέο φροντιστήριο Πουκαμισάς στον Ωρωπό αναζητά διδακτικό προσωπικό για άμεση πρόσληψη....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας