Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Ο πρόεδρος του Ε.Κ.Ε. παρέστη στη σύσκεψη φορέων της Νομαρχίας για τα έργα της Εύβοιας, ενώ με ανακοίνωσή του στηρίζει την πρωτοβουλία. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Όσο αφορά τη σύσκεψη των φορέων Εύβοιας, με πρωτοβουλία της Νομαρχίας, θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής:

Τέτοιες πρωτοβουλίες είναι άξιες συγχαρητηρίων και πρέπει να γίνονται. Συμφωνούμε με τις θέσεις της Νομαρχίας για όλα τα θέματα που τέθηκαν. Η αποβιομηχάνιση του Νομού είναι σε ακραία μορφή, η ανεργία συνεχώς γιγαντώνεται, με αποτέλεσμα να είμαστε στις πρώτες θέσεις πανελλαδικά και μόνο με αναπτυξιακά έργα θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, όχι μόνο πρόσκαιρες αλλά και μόνιμου χαρακτήρα.

Πρέπει να κάνουμε μια ιεράρχηση των πιο σπουδαίων έργων να στοχοποιηθούν, να ενεργοποιηθούμε άπαντες για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πέρα απο ανέξοδα λόγια απο τους πολιτικούς και τις ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ, αυτό που έχει δείξει η ιστορία είναι ότι μόνο με κινητοποίηση ΌΛΩΝ μας θα φέρουμε αποτελέσματα.

Το Εργατικό Κέντρο θα προσφέρει όλες τις δυνάμεις του για οποιαδήποτε μορφή κινητοποίησης αποφασιστεί, κάτι που άλλωστε έχει μάθει να κάνει πάντα με επιτυχίες.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας