Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Στις 10 Νοεμβρίου 2017 ο Βουλευτής Σύριζα Ν. Εύβοιας και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Γεωργίας, κ. Γιώργος Ακριώτης, παρευρέθηκε στην πολιτιστική εκδήλωση που διοργάνωσε η Πρεσβεία της Γεωργίας για τον εορτασμό της 25ης επετείου από τη σύναψη διπλωματικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Γεωργίας.
Ακριώτης
Ακριώτης
Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό ο Πρέσβης της Γεωργίας στην Ελληνική Δημοκρατία, κ. Ioseb Nanobashvili, o Υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Τέρενς Κουΐκ, καθώς και ο Δ/ντής της Διεύθυνσης για τα θέματα της Γεωργιανής Διασποράς του Υπουργείου Εξωτερικών της Γεωργίας, κ. Rati Bregadge. 

Στη συνέχεια η Προϊσταμένη της Υπηρεσίας Διπλωματικού και Ιστορικού Αρχείου του ΥΠΕΞ, κ. Φωτεινή Τομαή -  Κωνσταντοπούλου, παρουσίασε  την εισήγησή της με θέμα «Ο Νίκος Καζαντζάκης στον Καύκασο» και ο Ιδρυτής και τ. Πρόεδρος του Γεωργιανού Τμήματος της Διεθνούς Εταιρείας Φίλων του Ν. Καζαντζάκη και Υπάλληλος της Πρεσβείας της Γεωργίας στην Ελλάδα, κ. Ζουράμπ Βατσεϊσβίλι, παρουσίασε την εισήγηση του με θέμα «Τα ταξίδια του Νίκου Καζαντζάκη στη Γεωργία και οι αναμνήσεις του (1919, 1927, 1928).»

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε προβολή της γεωργιανής ταινίας (σκην. Γκ. Μγκέλατζε, 1979) «HELLADOS», η οποία αποτελεί την κινηματογραφική διασκευή του ομώνυμου διηγήματος του Nodar Dumbadze, ενός από τους δημοφιλέστερους γεωργιανούς συγγραφείς του 20ου αιώνα.

Η πραγματοποίηση αντίστοιχων πολιτιστικών εκδηλώσεων, μέσω της ανάληψης σχετικών πρωτοβουλιών, είναι ιδιαίτερης σημασίας, καθώς  προάγει  τη σύσφιξη των διακρατικών σχέσεων. Δημοφιλή σήμερα

Πώς θα φορέσεις και φέτος το κολάν, εκτός γυμναστηρίου!

Πώς θα φορέσεις και φέτος το κολάν, εκτός γυμναστηρίου!

25/9/2018
Πριν λίγα χρόνια, τα αθλητικά ρούχα είχαν θέση μόνο στο γυμναστήριο. Η Sugarfree άλλαξε τα δεδομένα!...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας