Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Στη νέα του θέση στην προβλήτα Ούλεν στην περιοχή των τρένων, έδεσε το πρωί της Τρίτης 14 Νοεμβρίου το πολυτελές γιότ «Elegant 007» που ως τώρα βρισκόταν εντός του εμπορικού λιμένα Χαλκίδας.
Ο Πρόεδρος του ΟΛΝΕ κ. Παπανδρέου
Ο Πρόεδρος του ΟΛΝΕ κ. Παπανδρέου
Ο Οργανισμός Λιμένων Νήσου Εύβοιας σε συνεργασία με τη ΔΕΗ προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες εκσυγχρονισμού των ηλεκτρονικών συστημάτων της προβλήτας, ώστε το 70 μέτρων σκάφος να μπορεί να ηλεκτροδοτηθεί επαρκώς και αποτελεσματικά. 

Διαμορφώθηκε επίσης ο χώρος της προβλήτας και προστέθηκαν δέστρες και προσκρουστήρες καθώς και επιπλέον ειδικός λιμενικός εξοπλισμός ώστε το σκάφος να είναι ελλιμενισμένο με ασφάλεια  σε όλες τις καιρικές συνθήκες. 
Εγκαταστάθηκε επιπλέον φωτισμός για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων, ενώ υπάρχει έτοιμη πρόβλεψη για εγκατάσταση συστήματος καμερών φύλαξης και ασφάλειας που θα ολοκληρωθεί άμεσα.


Για ένα χρόνο το σκάφος θα παραμένει ελλιμενισμένο στη Χαλκίδα κάνοντας χρήση της συγκεκριμένης θέσης, σύμφωνα με το συμφωνητικό παροχής λιμενικών υπηρεσιών που υπογράφηκε μεταξύ του ΟΛΝΕ και της διαχειρίστριας εταιρείας του σκάφους. Αποτελεί μια πρωτοποριακή σύναψη συμφωνίας για τις δημόσιες λιμενικές εγκαταστάσεις και διασφαλίζει τα συμφέροντα του ΟΛΝΕ σύμφωνα και με τα  διεθνή πρότυπα. 

Είναι προφανές ότι η συνεργασία του Οργανισμού με εταιρείες τέτοιου μεγέθους, συμβάλλει ουσιαστικά στη διαμόρφωση και παγίωση ενός αναπτυξιακού, επενδυτικού κλίματος. από το οποίο ο Οργανισμός και η πόλη της Χαλκίδας θα αποκομίσει και τώρα αλλά και στο μέλλον σημαντικά οικονομικά και κοινωνικά οφέλη. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η ίδια διαχειρίστρια εταιρεία έχει 4 σκάφη αναλόγου μεγέθους, ένα εκ των οποίων ελλιμενίζεται ήδη στο Βουρκάρι.

Η συγκεκριμένη συμφωνία είναι ενδεικτική της δυναμικής που υπάρχει και μπορεί να σχηματοποιηθεί και σηματοδοτηθεί μέσω της μελέτης της νέας μαρίνας της πόλης στο πλαίσιο του Στρατηγικού Σχεδίου για τον λιμένα Χαλκίδας.Δημοφιλή σήμερα

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ δώρισε απινιδωτή στον Εμπορικό Σύλλογο Αλιβερίου

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ δώρισε απινιδωτή στον Εμπορικό Σύλλογο Αλιβερίου

10/12/2018
Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, συνεπής στη δέσμευσή του να θέτει ως αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα την Υγεία & Ασφάλεια, προχώρησε σε ...
Χριστουγεννιάτικη δράση για τα παιδιά στη Χαλκίδα

Χριστουγεννιάτικη δράση για τα παιδιά στη Χαλκίδα

10/12/2018
Ο σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας σε συνεργασία με την ομάδα φιλαναγνωσίας διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικη δράση για τα παιδιά....
Εντάχθηκε το έργο της δημοτικής αγοράς Χαλκίδας ύψους 3 εκ. ευρώ

Εντάχθηκε το έργο της δημοτικής αγοράς Χαλκίδας ύψους 3 εκ. ευρώ

10/12/2018
Με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Στάθη Γιαννακίδη, εντάσσονται στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 15 ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας