Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Στη νέα του θέση στην προβλήτα Ούλεν στην περιοχή των τρένων, έδεσε το πρωί της Τρίτης 14 Νοεμβρίου το πολυτελές γιότ «Elegant 007» που ως τώρα βρισκόταν εντός του εμπορικού λιμένα Χαλκίδας.
Ο Πρόεδρος του ΟΛΝΕ κ. Παπανδρέου
Ο Πρόεδρος του ΟΛΝΕ κ. Παπανδρέου
Ο Οργανισμός Λιμένων Νήσου Εύβοιας σε συνεργασία με τη ΔΕΗ προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες εκσυγχρονισμού των ηλεκτρονικών συστημάτων της προβλήτας, ώστε το 70 μέτρων σκάφος να μπορεί να ηλεκτροδοτηθεί επαρκώς και αποτελεσματικά. 

Διαμορφώθηκε επίσης ο χώρος της προβλήτας και προστέθηκαν δέστρες και προσκρουστήρες καθώς και επιπλέον ειδικός λιμενικός εξοπλισμός ώστε το σκάφος να είναι ελλιμενισμένο με ασφάλεια  σε όλες τις καιρικές συνθήκες. 
Εγκαταστάθηκε επιπλέον φωτισμός για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων, ενώ υπάρχει έτοιμη πρόβλεψη για εγκατάσταση συστήματος καμερών φύλαξης και ασφάλειας που θα ολοκληρωθεί άμεσα.


Για ένα χρόνο το σκάφος θα παραμένει ελλιμενισμένο στη Χαλκίδα κάνοντας χρήση της συγκεκριμένης θέσης, σύμφωνα με το συμφωνητικό παροχής λιμενικών υπηρεσιών που υπογράφηκε μεταξύ του ΟΛΝΕ και της διαχειρίστριας εταιρείας του σκάφους. Αποτελεί μια πρωτοποριακή σύναψη συμφωνίας για τις δημόσιες λιμενικές εγκαταστάσεις και διασφαλίζει τα συμφέροντα του ΟΛΝΕ σύμφωνα και με τα  διεθνή πρότυπα. 

Είναι προφανές ότι η συνεργασία του Οργανισμού με εταιρείες τέτοιου μεγέθους, συμβάλλει ουσιαστικά στη διαμόρφωση και παγίωση ενός αναπτυξιακού, επενδυτικού κλίματος. από το οποίο ο Οργανισμός και η πόλη της Χαλκίδας θα αποκομίσει και τώρα αλλά και στο μέλλον σημαντικά οικονομικά και κοινωνικά οφέλη. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η ίδια διαχειρίστρια εταιρεία έχει 4 σκάφη αναλόγου μεγέθους, ένα εκ των οποίων ελλιμενίζεται ήδη στο Βουρκάρι.

Η συγκεκριμένη συμφωνία είναι ενδεικτική της δυναμικής που υπάρχει και μπορεί να σχηματοποιηθεί και σηματοδοτηθεί μέσω της μελέτης της νέας μαρίνας της πόλης στο πλαίσιο του Στρατηγικού Σχεδίου για τον λιμένα Χαλκίδας.Δημοφιλή σήμερα

Παμβοχαϊκός - Ηρακλής Χαλκίδας 0-3

Παμβοχαϊκός - Ηρακλής Χαλκίδας 0-3

19/11/2017
Ο Ηρακλής Χαλκίδας δείχνει ότι φέτος έχει δυνατότητες για μεγάλα πράγματα καθώς πριν από λίγο πέτυχε τη 3η του νίκη σε τέσσερις αγώνες....
Το πάλεψε για ένα ημίχρονο ο Γυμναστικός Κύμης με Παναθηναϊκό στην Χαλκίδα

Το πάλεψε για ένα ημίχρονο ο Γυμναστικός Κύμης με Παναθηναϊκό στην Χαλκίδα

19/11/2017
Τον Παναθηναϊκό υποδέχτηκε η ομάδα μπάσκετ της Κύμης στην Χαλκίδα για το πρωτάθλημα της Basket League ...
Η Χαλκίδα ήταν τιμώμενη πόλη μεταξύ 60 πόλεων στην Κίνα

Η Χαλκίδα ήταν τιμώμενη πόλη μεταξύ 60 πόλεων στην Κίνα

19/11/2017
Με συμφωνία τουριστικής συνεργασίας και προοπτική εξαγωγής ευβοϊκών προϊόντων επισφραγίστηκε η επιτυχημένη αποστολή του Δήμου Χαλκιδέων στην...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

Ιχθυοπωλείο Νικόλας - Χαλκίδα

Αρχή της σελίδας