Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με θέμα «Οι διεθνείς συγκυρίες και η ασφάλεια της χώρας» την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου.
Ο κ. Μπακογιάννης στην εκδήλωση
Ο κ. Μπακογιάννης στην εκδήλωση
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηακαν για την προσφορά τους οι κκ. Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, πρ. Αρχηγός ΓΕΣ και Γιώργος Γιακουμάκης, πρ. Αρχηγός ΓΕΝ.

Ο κ. Μπακογιάννης βραβεύει τον κ. Κωνσταντίνο Ζιαζιά

Το παρών έδωσαν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Μπακογιάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Φάνης Σπανός, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Χρήστος Παγώνης, εκπρόσωποι της Μητρόπολης της Χαλκίδας, του πολιτικού χώρου και των Ενόπλων Δυνάμεων.


Ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε: Ένα «ευχαριστώ». Μόνο αυτό μπορώ να εκφράσω μέσα από την καρδιά μου στους ξεχωριστούς ανθρώπους που βραβεύσαμε σήμερα στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας. Είναι άνθρωποι που μιλούν την ώρα που πρέπει και πράττουν όταν πρέπει. Στρατηγός ε.α. Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ κ. Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, Ναύαρχος ε.α. Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΝ Γεώργιος Γιακουμάκης. Προσέφεραν πολλά και τους οφείλουμε τιμή που τους αξίζει. Αυτό κάναμε απόψε στην εκδήλωσή μας με θέμα «Οι διεθνείς συγκυρίες και η ασφάλεια της χώρας», με κεντρικό ομιλητή τον Ναύαρχο ε.α. Επίτιμο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ και πρ. Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Χηνοφώτη. Όλοι αυτοί είναι οι άνθρωποι που εκπροσωπούν μία άλλη Ελλάδα, όχι αυτή του Ρουβίκωνα...

Ο Χρήστος Παγώνης, ο Γιώργος Γιακουμάκης και ο Φάνης ΣπανόςΚάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας