Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με αφορμή την Παγκόσμιας ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση για μαθητές, στο Βασιλικό.
Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας των Γυναικών
Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας των Γυναικών
Η εκδήλωση διοργανώνεται από τη Σχολική Σύμβουλο Παιδαγωγικής Ευθύνης σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του ΓΕΛ Βασιλικού και μετά από πρόταση της Αναπληρώτριας Προέδρου της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων Στερ. Ελλάδας κ. Φανής Παπαθωμά. 

Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΓΕΛ Βασιλικού, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου και ώρες 10:30-11:30 (1η ομάδα 150 μαθητών) & 11:45-12:45 (2η ομάδα 150 μαθητών).
 
Το πρόγραμμα θα έχει ως εξής:
  • Καλωσόρισμα από τον κ. Σάββα Οβαδία, Διευθυντή του ΓΕΛ Βασιλικού. 
  • Χαιρετισμός κ. Φάνη Σπανού, Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας και των μελών της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων της Στερ. Ελλάδας.  
  • Εισήγηση κ. Ρούλας Κεχρή, Σχολικής Συμβούλου Παιδαγωγικής Ευθύνης, Μέλους Περιφ. Ομάδας Πρόληψης Ενδοσχολικής Βίας & Εκφοβισμού.
  • Εισήγηση κ. Φανής Παπαθωμά, Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας και Αναπληρώτριας Προέδρου της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων Στερ. Ελλάδας (Ορισμοί-Μορφές της βίας κατά των γυναικών).
  • Εισήγηση κ. Μίνας Παπαναστασίου, Περιφερειακής Συμβούλου, Επίτιμου Μέλους της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων της Στερ. Ελλάδας (Body shaming- Μια πραγματικότητα που πρέπει να αλλάξει).
  • Ερωτήσεις-συζήτησηΔημοφιλή σήμερα

Ο χειμώνας έρχεται, πέφτει έως 10 βαθμούς η θερμοκρασία

Ο χειμώνας έρχεται, πέφτει έως 10 βαθμούς η θερμοκρασία

18/12/2017
Η εβδομάδα μπήκε με κρύο και θα είναι έντονα χειμωνιάτικη με κύρια χαρακτηριστικά τους ψυχρούς βοριάδες, την πτώση της θερμοκρασίας έως και ...
Αλλαγή πορείας οχημάτων στην περιοχή Αλωνάκι στη Χαλκίδα

Αλλαγή πορείας οχημάτων στην περιοχή Αλωνάκι στη Χαλκίδα

15/12/2017
Ο Δήμος Χαλκιδέων ενημερώνει ότι λόγω εργασιών επέκτασης του δικτύου αποχέτευσης ομβρίων, η οδός Αντιγόνου στην περιοχή «Αλωνάκι» Χαλκίδας...
Διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες στο Πάρκο του Λαού στη Χαλκίδα

Διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες στο Πάρκο του Λαού στη Χαλκίδα

16/12/2017
Η Ένωση Προστασίας καταναλωτών Στερεάς Ελλάδας διοργανώνει διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες στο Πάρκο του Λαού στη Χαλ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας