Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια

Ένταξη του έργου «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΛΥΜΑΤΩΝ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ ΣΤΟ ΕΣΠΑ».

Με ιδιαίτερη χαρά αλλά και ικανοποίηση ανακοινώνουμε την ένταξη του έργου: «Ολοκλήρωση αποχετευτικού δικτύου λυμάτων Νέας Αρτάκης» ύψους 2.800.000 €, στο πρόγραμμα Ε.Π.ΠΕΡ.Α.Α. του Ε.Σ.Π.Α. ( Ευρωπαϊκά Προγράμματα) με την υπ’ αριθ. 176733/16-3-2010 απόφαση του Υπουργείου Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής.
Εντός του προσεχούς διαστήματος αναμένουμε και την έγκριση της άλλης πρότασής μας από το ΕΣΠΑ ύψους 900.000€ που είναι η αντικατάσταση των υπολοίπων αμιαντοσωλήνων του δικτύου ύδρευσης.
Αυτά τα δύο σημαντικά έργα αλλάζουν πραγματικά τις συνθήκες ζωής της πόλης μας. Έργα όμως που για να φθάσουμε στο σημείο αυτό απαίτησαν σκληρή δουλειά και προετοιμασία. Όταν αναλάβαμε την δημοτική αρχή από την 1-1-2007, αρχίσαμε με εντατικό ρυθμό την εκπόνηση μελετών για τα μεγάλα προβλήματα της πόλης μας ούτως ώστε να είμαστε έτοιμοι στις πρώτες προσκλήσεις τους ΕΣΠΑ. Και έτσι καταφέραμε να είμαστε από τους πρώτους που υποβάλαμε ολοκληρωμένες μελέτες και σήμερα σαν πόλη χαιρόμαστε γι’ αυτή μας την νίκη, που δείχνει ότι με σωστή δουλειά, προετοιμασία, σωστή επιλογή στόχων και τεκμηριωμένες προτάσεις, είμαστε παρόντες στα μεγάλα έργα, και μάλιστα σε συνθήκες μεγάλης οικονομικής κρίσης.

 
Δημοφιλή σήμερα

Σφοδρή σύγκρουση με ντεραπάρισμα ΙΧ στην οδό Ληλαντίων στη Χαλκίδα

Σφοδρή σύγκρουση με ντεραπάρισμα ΙΧ στην οδό Ληλαντίων στη Χαλκίδα

20/9/2018
Το ατύχημα συνέβη στη συμβολή των οδών Ληλαντίων και Μεγασθένους, λίγο μετά τις 18:30. Από το τρακάρισμα ντεραπάρισε α...
«Street Festival» στον Πεζόδρομο της Ερμού στη Χαλκίδα

«Street Festival» στον Πεζόδρομο της Ερμού στη Χαλκίδα

13/9/2018
Το πρώτο υπαίθριο Φεστιβάλ στον Πεζόδρομο της Ερμού είναι γεγονός....
Η ταινία «Η καλόγρια» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «Η καλόγρια» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

13/9/2018
Η ταινία «Η καλόγρια» έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone από την Πέμπτη 20 εώς και την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας