Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο τέως Υπουργός Τουρισμού Κ. Μαρκόπουλος παρέστη στα επίσημα εγκαίνια του Μουσείου την Αρέθουσας στη Χαλκίδα, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου.
Παρουσία Κώστα Μαρκόπουλου στα εγκαίνια του Μουσείου της Αρέθουσας
Παρουσία Κώστα Μαρκόπουλου στα εγκαίνια του Μουσείου της Αρέθουσας
Ο κ. Μαρκόπουλος έκανε την ακόλουθη δηλωση:

"Το έργο τoυ Αρχ Μουσείου "Αρέθουσα" είναι μεγάλης αξίας τόσο για την ιστορία της Εύβοιας όσο και για την τουριστική ανάπτυξη και πολιτιστική ενδυνάμωση του τόπου μας. Αξίζουν θερμά και ειλικρινή συγχαρητήρια στο σύνολο του προσωπικού της Εφοριας Αρχαιοτήτων την Ευβοιας. Εφεραν σε περας κολοσσιαιο έργο. 

Αξίζουν συγχαρητήρια και στην Περιφέρεια και στον Δημο για την συμβολή αλλά και στον τ. Δήμαρχο Θ. Ζεμπιλη που εισηγήθηκε,προετοίμασε και ενέταξε  το έργο. Το αναφέρω διότι παρεληφθη..Αυτά τα έργα μας ενώνουν. Δεν έχουν ούτε χρώμα ούτε κόμμα. Είναι έργα για την Ελλάδα μας.

Τα εγκαίνια τραυματιστηκαν από την αποχώρηση του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης επειδή δεν αναφέρθηκε στην σωστή σειρά η δεν κλήθηκε να χαιρετισει..σε μια ανθρώπινη παράλειψη που διορθώθηκε με συγγνώμη. Ωστόσο έγινε αφορμή για επεισόδιο. Μόνο ντροπή και απέχθεια προκαλεί το γεγονός. Ταιριάζει σε μια παλαιοκομματικη Ελλάδα που οφείλουμε να εγκαταλειψουμε και σε νοοτροπία νεποτισμου που όλοι απεχθανομαστε. 

Εργα πολιτισμού δεν πρέπει να υπόκεινται ούτε σε προσωπικούς εγωισμούς ούτε σε κομματικές επιδιώξεις. Αλλιώς δεν θα ήταν " πολιτισμού"..και δεν θα συμβολίζει την νέα Ελλάδα που όλοι ζητάμε".Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας