Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Η φωνή μας είναι καθαρή, χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες και θα συνοδεύεται πάντα από έργο, η επιμονή μας στη δημιουργία ιδιαίτερου χαρακτήρα όσον αφορά το Ευβοϊκό τρόφιμο και γενικότερα την Ευβοϊκή γαστρονομία, δηλώνουν οι υποψήφιοι της Επιμελητηριακής Συνεργασίας.
Βούλα Αγιοστρατίτη Γιάννης Γεροντίτης
Βούλα Αγιοστρατίτη Γιάννης Γεροντίτης
Ακολουθεί η ανακοίνωση της Επιμελητηριακής Συνεργασίας με υποψήφια για την Προεδρία του Επιμελητηρίου Εύβοιας, στις επικείμενες εκλογές, την κ. Βούλα Αγιοστρατίτη:

Στις 8, 9 και 10 Δεκεμβρίου θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Ευβοίας.

Ένας θεσμός που ο βασικός του σκοπός είναι η με κάθε τρόπο υποστήριξη και αναβάθμιση της επιχειρηματικότητας στο νομό μας, ένας θεσμός που έχει ομολογουμένως περάσει τα τελευταία χρόνια από πολλά κύματα.

Σε αυτή την διαδικασία λοιπόν αποφασίσαμε να δηλώσουμε παρουσία, όχι σαν συνδυασμός κάτω από ένα ή μία πρόεδρο, αλλά σαν μια ομάδα ανθρώπων που η πραγματική τους προτεραιότητα είναι η συνεργασία για την επίτευξη του σκοπού που αναφέραμε.

Μία ομάδα που την χαρακτηρίζει και την ενώνει ο ίδιος κώδικας τιμής και αξιών και που βασικό μέλημα της είναι η παραγωγή έργου στο Επιμελητήριο και τίποτε άλλο.

Το όραμα μας είναι απλό, να στηρίξουμε τις υγιείς επιχειρηματικές δυνάμεις του τόπου μας μέσα από:

1) ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανάδειξης του τουριστικού και του εξωστρεφούς παραγωγικού δυναμικού της Εύβοιας και της Σκύρου 

2) τη συνεχή ενημέρωση, εκπαίδευση, προσφορά νέων υπηρεσιών και προώθηση καινοτόμων δράσεων στους συναδέλφους όλων των κλάδων 

3) την ανάδειξη των αναγκών και την δυναμική παρέμβαση με προτάσεις για την επίλυση των προβλημάτων μας μέσα από το ίδιο το Επιμελητήριο αλλά και μαζί με όλους τους επαγγελματικούς φορείς 

4) την ενίσχυση και αναβάθμιση του Σωματείου Αλληλοβοήθειας ΣΑΜΕΕ σε ένα εργαλείο όπου οι εντός της κρίσης δοκιμαζόμενοι επιχειρηματίες θα βρουν πραγματική στήριξη.

Σε αυτό το πλαίσιο σας καλούμε να συμμετέχετε καταρχήν μαζικά στις εκλογές, καθώς αυτό θα ενισχύσει τον ίδιο το θεσμό που είναι και το ζητούμενο, αλλά και να ενώσετε τη φωνή σας με τη δική μας. 

Γιατί η φωνή μας είναι καθαρή, χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες και θα συνοδεύεται πάντα από έργο.

Αγιοστρατίτη Βούλα – επικεφαλής ψηφοδελτίου
Γεροντίτης Γιάννης – επικεφαλής ψηφοδελτίου
Βαρελάς Βασίλης – Πρόεδρος ΣΑΜΕΕ
Παύλου Χρήστος – Πρόεδρος Τμήματος Μεταποίησης
Σταθόπουλος Γιάννης – Α’ Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου

Ακολουθεί το πλήρες πρόγραμμα του Συνδυασμού Επιμελητηριακή Συνεργασία:

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας