Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Το απόγευμα της Τετάρτης 6 Δεκεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση, των ενταγμένων στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων έργων, για την Εύβοια.
Εγκρίθηκε το έργο αποκατάστασης παραλιακού δρόμου Λουτρών Αιδηψού - Αγίου Νικολάου
Εγκρίθηκε το έργο αποκατάστασης παραλιακού δρόμου Λουτρών Αιδηψού - Αγίου Νικολάου
Το παρών έδωσε και η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Λίνα Ευσταθίου, η οποία ενημερώθηκε από τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Νίκο Μαυραγάνη για την ένταξη σημαντικού έργου οδοποιίας στον Δήμο.

Μεταξύ των έργων που εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Δημοσίων Έργων είναι και η αποκατάσταση και συντήρηση του παραλιακού δρόμου, που συνδέει τα Λουτρά Αιδηψού με τον Άγιο Νικόλαο. 

Παράλληλα με τα έργα συντήρησης του δρόμου, προβλέπεται και η τοποθέτηση σήμανσης ασφαλείας. Το εγκριθέν ποσόν ανέρχεται στα 624.574 €.

Οι προσπάθειες του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού για δημιουργία έργων υποδομής και προώθηση της τοπικής ανάπτυξης συνεχίζονται αδιάκοπα, δήλωσε η κ. Ευσταθίου.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Σχόλια

[1]
Χρήστος Κ. Χρήστου (9/12/2017 4:47:10 μμ)
Χαιρετίζω την ένταξη στό πρόγραμμα των δημόσιων έργων , τήν αποκατάσταση του δρόμου Αιδηψού - Αγιου Νικόλα . Στό κομμάτι αυτό πολλά μπορούν να γίνουν , καθώς και σε άλλους τομείς , αν θα υπάρχει τσαγανό και ευαισθησίες Οντας καθαρόαιμος Αιδηψώτης , ευχαριστώ τον Υφυπουργο υποδομών και μεταφορών Κύριο Νίκο Μαυραγάνη , στόν οποίον εύχομαι γιά την πρό τριών ημερών γιορτή του πολύχρονος >>με διμηουργικές ευεσθισίες πάντα .
Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη του EVIAPORTAL.GR. Σε κάθε περίπτωση όμως το EVIAPORTAL.GR διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας