Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Τη σημαντική προσφορά των γιατρών του Νοσοκομείου Metropolitan στους κατοίκους απομονωμένων χωριών της Εύβοιας τόνισε ο Σίμος Κεδίκογλου.
Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις σε χωριά της Εύβοιας, από τους γιατρούς του Νοσοκομείου Metropolitan
Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις σε χωριά της Εύβοιας, από τους γιατρούς του Νοσοκομείου Metropolitan
Εκφράζοντας -παράλληλα- τις ευχαριστίες του για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα, που τους απηύθυνε να επισκεφθούν ορεινά χωριά της Εύβοιας, με πρώτο σταθμό τους Στρόπωνες, προκειμένου να προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους  σε ηλικιωμένους, που δύσκολα μπορούν να μετακινηθούν και να έχουν πρόσβαση σε ιατρικές υπηρεσίες πρωτοβάθμιας περίθαλψης.


Ο Σίμος Κεδίκογλου υπογράμμισε, ότι εθελοντικές πρωτοβουλίες, όπως αυτές του Νοσοκομείου Metropolitan μέσω του προγράμματος "Πρόληψη", αλλά και όσων συνεργάζονται είναι ιδιαίτερα σημαντικές κάτι που αποδεικνύεται απο την πολύ  μεγάλη ανταπόκριση των κατοίκων.


 "Αυτό το ενδιαφέρον-είπε- το έχουν ανάγκη οι κάτοικοι  των ορεινών χωριών, όπως είναι οι Στρόπωνες και το Μετόχι, για να μη αισθάνοντται αποκομμένοι και ξεχασμένοι. Οι ιατρικές εξετάσεις και οι διαγνώσεις των γιατρών που τους επισκέπτονται, αποτελούν ένα πολύ μεγάλο βοήθημα. Εμείς δεν πρέπει να είμαστε απόντες απο τέτοιες πρωτοβουλίες, που συμβάλλουν στο να μη διαρραγεί ο κοινωνικός ιστός ,που θα πρέπει να απλώνεται σε όλη την Ελλάδα. Ορεινά χωριά όπως είναι οι Στρόπωνες και το Μετόχι πρέπει να μείνουν ζωντανά, γιατί διαφορετικά θα υπάρξουν  απρόβλεπτες παρενέργειες".

Την Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου το κλιμάκιο των γιατρών, το οποίο αποτελείται από έναν χειρουργό, έναν καρδιολόγο, έναν πνευμονολόγο και έναν ορθοπεδικό θα βρίσκονται στο Κοινοτικό Ιατρείο στο Μετόχι.

Ο Σίμος Κεδίκογλου διαβεβαίωσε, ότι αυτές οι επισκέψεις αποτελούν μόνο την αρχή, προτείνοντας τα επόμενα χωριά, όπου θα μεταβεί το κλιμάκιο των γιατρών του Metropolitan, να είναι στο Κάβο Ντόρο στη Νότια Καρυστία, αλλά και σε ορεινά χωριά στη Βόρεια Εύβοια κυρίως στην περιοχή της Λίμνης, αλλά και της Ιστιαίας.Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας