Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου κ. Θανάσης Μπουραντάς συναντήθηκε με τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Νίκο Στουπή για την λειτουργία του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λέπουρων.
Νίκος Στουπής
Νίκος Στουπής
Είχε προηγηθεί συνάντηση με τους ενδιαφερόμενους γονείς και εκπαιδευτικούς, για τις καθυστερήσεις που αφορούν την λειτουργία του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λέπουρων.

Στον διάλογο που έγινε ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε να λυθούν άμεσα τα προβλήματα που άπτονται των ευθυνών του Δήμου, πολεοδομικές εκκρεμότητες, εξοπλισμός κλπ..

Όσον αφορά το Περιφερειακό Συμβούλιο, ο επικεφαλής της Παράταξης «Η Στερεά σε Νέα Τροχιά» Ν. Στουπής ανέλαβε να κάνει παρέμβαση στην Περιφέρεια, για να αντιμετωπισθούν ζητήματα που αφορούν την μεταφορά των μαθητών. 

Τέθηκε προς συζήτηση πρόταση, που απεκόμισε τη συμφωνία της σύσκεψης, να γίνει προετοιμασία για την ίδρυση, σε πρώτη φάση Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στην περιοχή, με στόχο την ίδρυση πλήρους δομής Ειδικής Αγωγής.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε, σε συνεργασία με τους Βουλευτές της Εύβοιας, να επεξεργαστούν την πρόταση και να την προωθήσουν στο Υπουργείο Παιδείας, με την προυπόθεση ότι ο Δήμος θα έχει καλύψει όλες τις προυποθέσεις για την δημιουργία σχολικής μονάδας (διαβούλευση με την τοπική κοινωνία, εύρεση κτηρίου, διαβεβαίωση της κάλυψης των οικονομικών κλπ). Ήδη κατά την πρόσφατη επίσκεψη του υφυπουργού κ.Μπαξεβανάκη όπου τέθηκε το θέμα αποσπάστηκε η κατ' αρχήν θετική δέσμευση της πολιτικής ηγεσίας για υιοθέτηση του συγκεκριμένου αιτήματος.

Στην συνάντηση συμμετείχαν και ο Συντονιστής της Ν.Ε. Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Νίκος Σιόλιας, η Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων- Νηπιαγωγών Κύμης–Αλιβερίου, κ. Αλεξάνδρα Θαλασσινού, η προϊσταμένη του Ειδικού Δημοτικού, κ. Αντωνία Παπαγιάννη και εκπρόσωπος των Γονέων και Κηδεμώνων, κ. Κόττης Παναγιώτης.Δημοφιλή σήμερα

Εορταστίκο Ωράριο Εμπορικών Καταστημάτων Χαλκίδας για το Πάσχα 2018

Εορταστίκο Ωράριο Εμπορικών Καταστημάτων Χαλκίδας για το Πάσχα 2018

21/03/2018
Ανοιχτά την Κυριακή των Βαΐων τα Εμπορικά Καταστήματα της Χαλκίδας και με εορταστικό ωράριο όλη την Μεγάλη Εβδομάδα....
Η παιδική ταινία «Σέρλοκ Ζούμπομς» έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η παιδική ταινία «Σέρλοκ Ζούμπομς» έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

22/03/2018
Η παιδική ταινία «Σέρλοκ Ζούμπομς» έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone, από την Πέμπτη 22...
Οι μαθητές των Ψαχνών ενημερώθηκαν για το σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Οι μαθητές των Ψαχνών ενημερώθηκαν για το σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

21/03/2018
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018, η ημερίδα Επ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας