Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
Ο δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου κ. Θανάσης Μπουραντάς συναντήθηκε με τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Νίκο Στουπή για την λειτουργία του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λέπουρων.
Νίκος Στουπής
Νίκος Στουπής
Είχε προηγηθεί συνάντηση με τους ενδιαφερόμενους γονείς και εκπαιδευτικούς, για τις καθυστερήσεις που αφορούν την λειτουργία του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λέπουρων.

Στον διάλογο που έγινε ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε να λυθούν άμεσα τα προβλήματα που άπτονται των ευθυνών του Δήμου, πολεοδομικές εκκρεμότητες, εξοπλισμός κλπ..

Όσον αφορά το Περιφερειακό Συμβούλιο, ο επικεφαλής της Παράταξης «Η Στερεά σε Νέα Τροχιά» Ν. Στουπής ανέλαβε να κάνει παρέμβαση στην Περιφέρεια, για να αντιμετωπισθούν ζητήματα που αφορούν την μεταφορά των μαθητών. 

Τέθηκε προς συζήτηση πρόταση, που απεκόμισε τη συμφωνία της σύσκεψης, να γίνει προετοιμασία για την ίδρυση, σε πρώτη φάση Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στην περιοχή, με στόχο την ίδρυση πλήρους δομής Ειδικής Αγωγής.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε, σε συνεργασία με τους Βουλευτές της Εύβοιας, να επεξεργαστούν την πρόταση και να την προωθήσουν στο Υπουργείο Παιδείας, με την προυπόθεση ότι ο Δήμος θα έχει καλύψει όλες τις προυποθέσεις για την δημιουργία σχολικής μονάδας (διαβούλευση με την τοπική κοινωνία, εύρεση κτηρίου, διαβεβαίωση της κάλυψης των οικονομικών κλπ). Ήδη κατά την πρόσφατη επίσκεψη του υφυπουργού κ.Μπαξεβανάκη όπου τέθηκε το θέμα αποσπάστηκε η κατ' αρχήν θετική δέσμευση της πολιτικής ηγεσίας για υιοθέτηση του συγκεκριμένου αιτήματος.

Στην συνάντηση συμμετείχαν και ο Συντονιστής της Ν.Ε. Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Νίκος Σιόλιας, η Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων- Νηπιαγωγών Κύμης–Αλιβερίου, κ. Αλεξάνδρα Θαλασσινού, η προϊσταμένη του Ειδικού Δημοτικού, κ. Αντωνία Παπαγιάννη και εκπρόσωπος των Γονέων και Κηδεμώνων, κ. Κόττης Παναγιώτης.



Δημοφιλή σήμερα

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

4/6/2018
Η Συνάντηση του Σταύρου Ξαρχάκου με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ήταν τελικά, η συνάντηση που ζητούν όλοι και αυτήν την χρονιά! ...
Νέες θέσεις εργασίας σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

Νέες θέσεις εργασίας σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

13/6/2018
Το νέο φροντιστήριο Πουκαμισάς στον Ωρωπό αναζητά διδακτικό προσωπικό για άμεση πρόσληψη....
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην 2η Έκθεση «Κρασί-Μέλι-Λάδι & Ελιά»

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην 2η Έκθεση «Κρασί-Μέλι-Λάδι & Ελιά»

18/6/2018
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην 2η Έκθεση «Κρασί-Μέλι-Λάδι & Ελιά», που θα πραγματο...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας