Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Συνεδριάζει το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας την Τετάρτη 13 Δεκεμβίου και ώρα 19:30μμ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχιακό Μέγαρο– Φαρμακίδου 15, Χαλκίδα.
	Παναγιώτης Καράβας
Παναγιώτης Καράβας
Με 13 θέματα ημερήσιας διάταξης υγειονομικού χαρακτήρα και ένα γενικού, θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας είναι τα ακόλουθα:

1) Περί χορήγησης άδειας παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής-μουσικών οργάνων, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για εσωτερικό χώρο, επιχείρηση καφέ μπαρ, ιδιοκτησίας ΙΟΡΔΑΝΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του Ευαγγέλου, επί της οδού Πλατανιώτη 1, στη Χαλκίδα.

2) Περί χορήγησης άδειας παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής-μουσικών οργάνων, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για εσωτερικό χώρο, επιχείρηση υπηρεσίες παροχής γευμάτων και ποτών από ουζερί, μεζεδοπωλείο, τσιπουράδικο, ζυθοπωλείο με παροχή σερβιρίσματος, ιδιοκτησίας ΝΤΟΥΦΕΚΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Βασιλείου, επί της οδού Φαρμακίδου 25, στη Χαλκίδα.

3) Περί γνωμοδότησης για χορήγηση άδειας χρήσης κοινόχρηστου χώρου, για το έτος 2017, εμβαδού 11,75 τ.μ., για τοποθέτηση δύο ψυγείων, σε περίπτερο, ιδιοκτησίας  ΓΚΙΩΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ &ΣΙΑ Ε.Ε.,  στη συμβολή των οδών Αβάντων 27 & Επιμενίδου 2, στη Χαλκίδα, .

4) Περί γνωμοδότησης για χορήγηση άδειας χρήσης κοινόχρηστου χώρου, για το έτος 2017, εμβαδού 1,82 τ.μ., για τοποθέτηση δύο ψυγείων, σε περίπτερο, ιδιοκτησίας  ΠΑΧΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του Βασιλείου, επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 3, στη Χαλκίδα.

5) Περί γνωμοδότησης για χορήγηση άδειας χρήσης κοινόχρηστου χώρου, για το έτος 2018, εμβαδού 1,50 τ.μ., για τοποθέτηση δύο ψυγείων, σε περίπτερο, ιδιοκτησίας  ΔΡΙΧΟΥΤΗ ΟΛΥΜΠΙΑ του Μιχαήλ, επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 12, στη Χαλκίδα.

6) Περί γνωμοδότησης για χορήγηση άδειας χρήσης κοινόχρηστου χώρου, για το έτος 2018, εμβαδού 3,00 τ.μ., για τοποθέτηση δύο ψυγείων, σε περίπτερο, ιδιοκτησίας  ΤΟΥΠΑΝΤΖΗ ΖΩΗ του Γεωργίου, επί της λεωφόρου Καραμανλή, στη Χαλκίδα.

7) Περί γνωμοδότησης για χορήγηση άδειας χρήσης κοινόχρηστου χώρου, για το έτος 2018, εμβαδού 2,00 τ.μ., για τοποθέτηση δύο ψυγείων, σε περίπτερο, ιδιοκτησίας  PLAKU KRISTAQ του Thoma -Kristina, επί της οδού Αμφιδάμαντος πλατεία Κανήθου, στη Χαλκίδα.

8) Περί γνωμοδότησης για χορήγηση άδειας χρήσης κοινόχρηστου χώρου, για το έτος 2018, εμβαδού 5,65 τ.μ., για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων σε κατάστημα μαζικής εστίασης πρόχειρου γεύματος & λιανικής διάθεσης τροφίμων, ιδιοκτησίας ΠΑΠΑΛΙΟΛΙΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ του Αγγέλου, επί της οδού Αβάντων 64, στη Χαλκίδα.

9) Περί γνωμοδότησης για χορήγηση άδειας χρήσης κοινόχρηστου χώρου, για το έτος 2018,  εμβαδού 10,94 τ.μ., για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων σε κατάστημα καφέ – σνακ – μπαρ, ιδιοκτησίας ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΑ ΞΑΝΘΗ του Δημητρίου, επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 8, στ η Χαλκίδα.

10) Περί γνωμοδότησης για χορήγηση κοινόχρηστου χώρου στον Αθανασίου Αντώνιο του Ξενοφώντα, για την πώληση ημερολογίων-καζαμιών, έμπροσθεν πρώην  Hondos – center  από 06-11-2017 έως 10-01-2017.

11) Περί γνωμοδότησης για χορήγηση κοινόχρηστου χώρου στον Κατσαρή Σταύρο του Δημητρίου, για την πώληση χριστουγεννιάτικων ειδών και άνθεων, στην οδό  Βενιζέλου (πλατεία πρώτες Βοήθειες), από 10-12-2017 έως 31-12-2017.

12) Περί γνωμοδότησης για χορήγηση κοινόχρηστου χώρου στην Αλεξίου Ευτυχία, για την πώληση φυσικών ελάτων, στην οδό  Καραγιάννη περιοχή Βούρκου από 01-12-2017 έως 25-12-2017.

ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ      
13) Περί γνωμοδότησης για τοποθέτηση πινακίδας-σήμανσης ορίου ταχύτητας επί των οδών Ελεφήνορος και Χαλκόδοντος, έμπροσθεν και όπισθεν αντιστοίχως, του 9ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας και μονοδρόμηση των οδών. Αίτημα συλλόγου γονέων & κηδεμόνων 9ου Δημ. Σχολείου Χαλκίδας.Δημοφιλή σήμερα

Εκδήλωση με θέμα «Η Νόσος των Δημάρχων» στη Χαλκίδα

Εκδήλωση με θέμα «Η Νόσος των Δημάρχων» στη Χαλκίδα

13/12/2018
Το πολιτικό εργαστήριο Negroponte Politico συνεχίζει τον κύκλο διαλόγου για τις προοδευτικές πολιτικές στο κράτος και στην αυτοδιοίκηση. ...
Γλέντι στις γειτονιές της Χαλκίδας

Γλέντι στις γειτονιές της Χαλκίδας

18/12/2018
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Τ΄ Αλωνάκι», με τη συνεργασία του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. και την σύμπραξη πολιτιστικών φορέων της πόλης, διοργανώνει γλέντι για το δωδεκαήμερο....
«Λύση Τώρα» το όνομα της παράταξης του Βασίλη Καθαροσπόρη

«Λύση Τώρα» το όνομα της παράταξης του Βασίλη Καθαροσπόρη

18/12/2018
Ο Βασίλης Καθαροσπόρης, ανακοίνωσε το όνομα της παράταξης του, με το οποίο θα είναι Υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Χαλκιδέων....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας