Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Δημοφιλέστεροι πολιτικοί γαι την Εύβοια οι Βαγγέλης Αποστόλου και Σίμος Κεδίκογλου (με τις αρνητικές γνώμες να υπερισχύουν παρόλα αυτά) και λιγότερο δημοφιλείς οι Ζωή Λιβανίου και Νίκος Μίχος.
Δημοσκόπηση για τους βουλευτές της Εύβοιας
Δημοσκόπηση για τους βουλευτές της Εύβοιας
Δημοσκόπηση πραγματοποίησε η Κάπα Research για λογαριασμό της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Star Κεντρικής Ελλάδας.

Ένα από τα ερωτήματα που τέθηκε στους πολίτες που συμμετείχαν στην δημοσκόπηση ήταν «Ποια είναι η γνώμη σας για κάθε ένα από τα παρακάτω πολιτικά πρόσωπα της περιοχής σας;».

Από τα ευρήματα που δόθηκαν στην δημοσιότητα ο ανεξάρτητος βουλευτής Εύβοιας Νίκος Μίχος λαμβάνει το μεγαλύτερο ποσοστό αρνητικής γνώμης με 79,5%.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Αποστόλου λαμβάνει τα ποσοστά θετικής γνώμης 24,5 %, αρνητικής γνώμης ποσοστό 61% και ΔΓ/ΔΑ 14,5 %.

Ο βουλευτής της ΝΔ Σίμος Κεδίκογλου λαμβάνει τα ποσοστά θετικής γνώμης 21,5 %, αρνητικής γνώμης ποσοστό 65,5% και ΔΓ/ΔΑ 13,0 %.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ακριώτης λαμβάνει τα ποσοστά θετικής γνώμης 15,0 %, αρνητικής γνώμης ποσοστό 61% και ΔΓ/ΔΑ 24,0 %.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Πρατσόλης λαμβάνει τα ποσοστά θετικής γνώμης 9,5 %, αρνητικής γνώμης ποσοστό 61,5% και ΔΓ/ΔΑ 29,0 %.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Λιβανίου λαμβάνει τα ποσοστά θετικής γνώμης 8,0 %, αρνητικής γνώμης ποσοστό 68,5% και ΔΓ/ΔΑ 23,5 %.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Μίχος λαμβάνει τα ποσοστά θετικής γνώμης 5,0 %, αρνητικής γνώμης ποσοστό 79,5% και ΔΓ/ΔΑ 15,5 %.Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας