Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Κάλεσμα στα πρωτοβάθμια σωματεία του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα και στους εργαζομένους για σχεδιασμό κλιμάκωσης του αγώνα των εργαζομένων.
Εργατικό Κέντρο Ευβοίας
Εργατικό Κέντρο Ευβοίας
Την Τετάρτη 20 Δεκέμβρη και ώρα 18:00, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, διοργανώνουμε σύσκεψη για την εκτίμηση της απεργίας και το σχεδιασμό της δράσης μας. Καλούμε να συμμετάσχουν τα πρωτοβάθμια σωματεία του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, κάθε τίμιο συνδικαλιστή, που θέλει να σέβεται την εμπιστοσύνη των συναδέλφων του που τον ανάδειξαν σε εκπρόσωπό τους, κάθε εργαζόμενο που ζει καθημερινά τα βάσανα που του φορτώνει η πολιτική που πασχίζει για τα κέρδη των εκμεταλλευτών μας. 

Να συζητήσουμε για το τι μπορεί να γίνει σήμερα, ανεξάρτητα αν συμφωνούμε σε όλα, να κάνουμε στην άκρη όσους μπαίνουν εμπόδιο στην οργάνωση του αγώνα μας. 

Να συμπορευτούμε στον αγώνα για τις πραγματικές ανάγκες των εργαζομένων παίρνοντας την υπόθεση της πάλης στα χέρια μας, απομονώνοντας τη γραμμή ήττας και τις πρακτικές ανοιχτής υπονόμευσης της οργάνωσης των εργαζομένων. Αυτή η γραμμή είναι που κυριαρχεί μέχρι σήμερα στο συνδικαλιστικό κίνημα και έχει κάνει μεγάλη ζημιά με ευθύνη των εργοδοτικών και κυβερνητικών συνδικαλιστών, της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, άλλων Εργατικών Κέντρων και Ομοσπονδιών. Αυτή είναι η γραμμή και της πλειοψηφίας του Εργατικού Κέντρου στην Εύβοια.Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας