Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο βουλευτής Εύβοιας Γιώργος Ακριώτης συμμετείχε στη συνεδρίαση της Πολιτικής Προστασίας που πραγματοποιήθηκε στην Π.Ε. Εύβοιας την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου και αφορούσε στη χειμερινή προστασία της περιόδου και στην αντιμετώπιση προβλημάτων που ενδέχεται να προκύψουν.
Γιώργος Ακριώτης
Γιώργος Ακριώτης
Στην παρέμβαση του ο Βουλευτής αναφέρθηκε στις περσινές χιονοπτώσεις και στα προβλήματα που παρουσιάστηκαν από τις πυρκαγιές οι οποίες ευτυχώς ήταν ελάχιστες, επίσης αναφέρθηκε στα μέτρα πρόληψης ενάντια στα πλημμυρικά φαινόμενα επισημαίνοντας την ανάγκη να παρθούν μέτρα στα σημεία που διαπιστώνεται πρόβλημα και σύμφωνα με τα σχέδια διαχείρισης της Ειδικής  Γραμματείας Υδάτων. 

Τόνισε την ανάγκη να εκπονηθούν οι απαραίτητες μελέτες για  έργα αντιπλημμυρικής προστασίας, οι οποίες θα μπορούσαν άμεσα να χρηματοδοτηθούν από το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας. 

Ζήτησε επίσης να έχει και ενημέρωση σχετική με το πώς προχωράνε οι οριοθετήσεις των ποταμών με βάση το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο. 

Μέσα από την συζήτηση διαπιστώθηκαν και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εμπλεκόμενοι φορείς της πολιτικής προστασίας και δόθηκε έμφαση στην ενίσχυση των εθελοντικών ομάδων που λειτουργούν επικουρικά.

Τέλος κοινή διαπίστωση του συντονισμού από την Πολιτική Προστασία της Π.Ε. Εύβοιας με τους αντίστοιχους υπευθύνους στους Δήμους είναι ότι η μεταξύ τους καλή συνεργασία θα δώσει το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα για την καλύτερη αντιμετώπιση διαφόρων φυσικών φαινομένων.Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας