Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Κατόπιν εντολής της Γενικής Γραμματέως της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Κατερίνας Διαμαντοπούλου ο Γενικός Διευθυντής κ. Παναγιώτης Ευμορφόπουλος και ο σύμβουλος κ. Νίκος  Κορμπάς επισκέφθηκαν χθές 29/3/2010 το Νομάρχη Ευρυτανίας, κ. Κωνσταντίνο Κοντογεώργο.

Κατά την επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τη συμμετοχή του Δημάρχου Δομνίστας κ. Ιωάννη Σταμάτη και Μηχανικών της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχίας με θέμα την δημοπράτηση του νέου δρόμου ΔΟΜΝΙΣΤΑΣ – ΣΚΟΠΙΑΣ, έργο προϋπολογισμού αξίας 9.000.000€ και αποφασίστηκε:

1. Η σύνταξη των σχετικών τευχών δημοπράτησης να περατωθεί έως 10/04/2010
2. Στη συνέχεια να προκηρυχθεί το πιο πάνω έργο με προϋπολογισμό 9.000.000 εκατομμύρια ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
3.  Να καταβληθεί κάθε προσπάθεια ώστε η εγκατάσταση του Αναδόχου να πραγματοποιηθεί μέχρι το 1ο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου 2010, οπότε και θα ξεκινήσει το έργο.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκε ακόμα η εξέλιξη των ενεργειών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που αφορά στο έργο αποκατάστασης του δρόμου Καρπενήσι – Προυσσός – Αγρίνιο ύστερα από τις πρόσφατες κατολισθήσεις.
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα προχωρήσει καταρχήν στις εργασίες σχετικής γεωτεχνικής έρευνας αμέσως μετά το Πάσχα και στη συνέχεια στη σύνταξη της μελέτης με βάση την οποία θα δημοπρατηθεί το εν λόγω έργο.


 
Δημοφιλή σήμερα

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων για την Εύβοια

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων για την Εύβοια

21/2/2019
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ που ισχύει από το Σάββατο 23 μέχρι και την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019, στην Εύβοια....
«Προστάτευαν» ένα τοίχο στην Δημοτική Αγορά Χαλκίδας, κρύβουν τον Παρθενώνα

«Προστάτευαν» ένα τοίχο στην Δημοτική Αγορά Χαλκίδας, κρύβουν τον Παρθενώνα

21/2/2019
Μετά τον σάλο, το Υπουργείο Πολιτισμού επανεξετάζει τις άδειες για τα 10ώροφα που έκρυψαν την Ακρόπο...
Η ταινία «Η Ευνοούμενη» έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «Η Ευνοούμενη» έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

21/2/2019
Η ταινία με τις 10 υποψηφιότητες στα Όσκαρ και με 7 βραβεία BAFTA στην κατοχή της, και με ελληνική υπογραφή από τον Γι...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας