Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Κατόπιν εντολής της Γενικής Γραμματέως της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Κατερίνας Διαμαντοπούλου ο Γενικός Διευθυντής κ. Παναγιώτης Ευμορφόπουλος και ο σύμβουλος κ. Νίκος  Κορμπάς επισκέφθηκαν χθές 29/3/2010 το Νομάρχη Ευρυτανίας, κ. Κωνσταντίνο Κοντογεώργο.

Κατά την επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τη συμμετοχή του Δημάρχου Δομνίστας κ. Ιωάννη Σταμάτη και Μηχανικών της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχίας με θέμα την δημοπράτηση του νέου δρόμου ΔΟΜΝΙΣΤΑΣ – ΣΚΟΠΙΑΣ, έργο προϋπολογισμού αξίας 9.000.000€ και αποφασίστηκε:

1. Η σύνταξη των σχετικών τευχών δημοπράτησης να περατωθεί έως 10/04/2010
2. Στη συνέχεια να προκηρυχθεί το πιο πάνω έργο με προϋπολογισμό 9.000.000 εκατομμύρια ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
3.  Να καταβληθεί κάθε προσπάθεια ώστε η εγκατάσταση του Αναδόχου να πραγματοποιηθεί μέχρι το 1ο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου 2010, οπότε και θα ξεκινήσει το έργο.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκε ακόμα η εξέλιξη των ενεργειών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που αφορά στο έργο αποκατάστασης του δρόμου Καρπενήσι – Προυσσός – Αγρίνιο ύστερα από τις πρόσφατες κατολισθήσεις.
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα προχωρήσει καταρχήν στις εργασίες σχετικής γεωτεχνικής έρευνας αμέσως μετά το Πάσχα και στη συνέχεια στη σύνταξη της μελέτης με βάση την οποία θα δημοπρατηθεί το εν λόγω έργο.


 
Δημοφιλή σήμερα

Αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι από τη Δημοτική Χορωδία «Δώδεκα Απόστολοι» στην Αρτάκη

Αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι από τη Δημοτική Χορωδία «Δώδεκα Απόστολοι» στην Αρτάκη

22/9/2018
Την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε συναυλία με τη δημοτική χορωδία «Δ...
Ο Μητροπολίτης Χαλκίδος στην μικρή Ενορία της Γαλατσώνας Ιστιαίας

Ο Μητροπολίτης Χαλκίδος στην μικρή Ενορία της Γαλατσώνας Ιστιαίας

24/9/2018
Από νωρίς το πρωί οι λιγοστοί κάτοικοι του χωριού, με τον ιερέα τους π. Ιωάννη Σούρα, προσήλθαν στον Ιερό Ναό, ώστε να υ...
Πανηγυρίζει για δεύτερη φορά ο Όσιος Ιωάννης ο Ρώσος στο Προκόπι

Πανηγυρίζει για δεύτερη φορά ο Όσιος Ιωάννης ο Ρώσος στο Προκόπι

24/9/2018
Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018, εορτάζει τη δεύτερη ετήσια Πανήγυρη του, το Ιερό Προσκύνημα του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου, σ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας