Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Κατόπιν εντολής της Γενικής Γραμματέως της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Κατερίνας Διαμαντοπούλου ο Γενικός Διευθυντής κ. Παναγιώτης Ευμορφόπουλος και ο σύμβουλος κ. Νίκος  Κορμπάς επισκέφθηκαν χθές 29/3/2010 το Νομάρχη Ευρυτανίας, κ. Κωνσταντίνο Κοντογεώργο.

Κατά την επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τη συμμετοχή του Δημάρχου Δομνίστας κ. Ιωάννη Σταμάτη και Μηχανικών της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχίας με θέμα την δημοπράτηση του νέου δρόμου ΔΟΜΝΙΣΤΑΣ – ΣΚΟΠΙΑΣ, έργο προϋπολογισμού αξίας 9.000.000€ και αποφασίστηκε:

1. Η σύνταξη των σχετικών τευχών δημοπράτησης να περατωθεί έως 10/04/2010
2. Στη συνέχεια να προκηρυχθεί το πιο πάνω έργο με προϋπολογισμό 9.000.000 εκατομμύρια ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
3.  Να καταβληθεί κάθε προσπάθεια ώστε η εγκατάσταση του Αναδόχου να πραγματοποιηθεί μέχρι το 1ο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου 2010, οπότε και θα ξεκινήσει το έργο.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκε ακόμα η εξέλιξη των ενεργειών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που αφορά στο έργο αποκατάστασης του δρόμου Καρπενήσι – Προυσσός – Αγρίνιο ύστερα από τις πρόσφατες κατολισθήσεις.
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα προχωρήσει καταρχήν στις εργασίες σχετικής γεωτεχνικής έρευνας αμέσως μετά το Πάσχα και στη συνέχεια στη σύνταξη της μελέτης με βάση την οποία θα δημοπρατηθεί το εν λόγω έργο.


 
Δημοφιλή σήμερα

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ δώρισε απινιδωτή στον Εμπορικό Σύλλογο Αλιβερίου

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ δώρισε απινιδωτή στον Εμπορικό Σύλλογο Αλιβερίου

10/12/2018
Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, συνεπής στη δέσμευσή του να θέτει ως αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα την Υγεία & Ασφάλεια, προχώρησε σε ...
Χριστουγεννιάτικη δράση για τα παιδιά στη Χαλκίδα

Χριστουγεννιάτικη δράση για τα παιδιά στη Χαλκίδα

10/12/2018
Ο σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας σε συνεργασία με την ομάδα φιλαναγνωσίας διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικη δράση για τα παιδιά....
Εντάχθηκε το έργο της δημοτικής αγοράς Χαλκίδας ύψους 3 εκ. ευρώ

Εντάχθηκε το έργο της δημοτικής αγοράς Χαλκίδας ύψους 3 εκ. ευρώ

10/12/2018
Με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Στάθη Γιαννακίδη, εντάσσονται στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 15 ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας