Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Την Κάρυστο επισκέφτηκε την Παρασκευή 05 Ιανουαρίου 2018, ο Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ Αναστάσιος Πρατσόλης, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών του με φορείς και πολίτες σε όλες τις περιοχές του νομού.
Πρατσόλης
Πρατσόλης
Ο Δήμαρχος κ. Ραβιόλος τον υποδέχθηκε στο Δημαρχείο και συζήτησαν μεταξύ άλλων, ζητήματα που αφορούν στη χρηματοδότηση του ΒΙΟΚΑ των Στύρων, επισκευών και συντήρησης αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου, καθώς και την ανάγκη προμήθειας μηχανημάτων έργου.

Συζητήθηκε επίσης η διερεύνηση της επίσπευσης της διαδικασίας προμήθειας της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο Νοσοκομείο Καρύστου.

Στο Δημαρχείο πραγματοποιήθηκαν επίσης όλες οι συναντήσεις του Βουλευτή με τους εκπροσώπους των φορέων. 

Στη συνάντηση με επιτροπή των λατόμων της Καρύστου, συζητήθηκε το αίτημά τους για παράταση ισχύος των αδειών τους, κάτι που ήδη διευθετήθηκε, καθώς συμπεριλαμβάνεται ανάλογη ρύθμιση στο πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών που πρόκειται να κατατεθεί άμεσα και να ψηφιστεί έως τις 15 Ιανουαρίου. 

Ωστόσο, ο κ. Πρατσόλης τους ενημέρωσε ότι απλοποιείται η διαδικασία και οι προϋποθέσεις αδειοδοτήσεων αυτών των επιχειρήσεων, γεγονός που θα τους επιτρέψει να λύσουν οριστικά το ζήτημα χωρίς να υπάρχει ανάγκη επαναλαμβανόμενων παρατάσεων.

Με τους εκπροσώπους του Συνδέσμου επαγγελματιών και Βιοτεχνών Καρύστου, του Εμπορικού Συλλόγου Καρύστου και του Τουριστικού Συνδέσμου Καρύστου, συζητήθηκε το θέμα της ρύθμισης με περισσότερες δόσεις και μικρότερη προκαταβολή, των οφειλών τους προς τη ΔΕΗ. 

Οι άμισθοι υποθηκοφύλακες υποστήριξαν ότι δεν πρέπει να αλλάξει το πλαίσιο λειτουργίας των υποθηκοφυλακείων, στο μεταβατικό διάστημα, μέχρι την πλήρη εφαρμογή του Κτηματολογίου.

Στη συνέχεια, ο κ. Πρατσόλης παραβρέθηκε σε γεύμα που παρέθεσε η επιτροπή λατόμων Καρύστου.

Ο κ. Πρατσόλης, ευχαρίστησε το Δήμαρχο για τη φιλοξενία και όλους τους συμμετέχοντες για την ουσιαστική συμβολή τους στη συζήτηση. Δεσμεύτηκε από την πλευρά του, ότι στο μέτρο του εφικτού θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων και την εξασφάλιση της αναπτυξιακής δυναμικής της Καρυστίας.Δημοφιλή σήμερα

Ο ΟΛΝΕ για την διακοπή εργασιών στην επιχείρηση «Αστέρια»

Ο ΟΛΝΕ για την διακοπή εργασιών στην επιχείρηση «Αστέρια»

24/04/2018
Στήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας αλλά και τήρηση της νομιμιμότητας η θέση του ΟΛΝΕ για τα Αστέρια. ...
Νέα εταιρική μορφή για το Ράδιο Ταξί Χαλκίδας

Νέα εταιρική μορφή για το Ράδιο Ταξί Χαλκίδας

24/04/2018
Το Ράδιο-Ταξί Χαλκίδας από τις 20 Απριλίου 2018 πραγματοποίησε αλλαγή νομικής μορφής και από Ένωση μετασχηματίστηκε σε Συνεταιρισμό. ...
Το TEDx Chalkida διοργανώνει για 2η χρονιά το «No barrier tour»

Το TEDx Chalkida διοργανώνει για 2η χρονιά το «No barrier tour»

23/04/2018
Για δεύτερη συνεχή χρονιά το TEDx Chalkida διοργανώνει, την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 και ώρα 10:00 στο Κολυμβητήριο της Χαλκίδας...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας