Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Στην τελική ευθεία μπήκε πλέον το θέμα της αποκατάστασης της Δημοτικής Αγοράς Χαλκίδας, με την έναρξη των εργασιών για τη σύνταξη της οριστικής μελέτης κατασκευής του έργου.
Δημοτική Αγορά
Δημοτική Αγορά
Ήδη, από χθες Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018, εγκαταστάθηκε στον εσωτερικό χώρο του κτιριακού συγκροτήματος της Αγοράς γεωτρύπανο με τεχνικούς, προκειμένου να γίνει ανάλυση του υπεδάφους της και να ολοκληρωθεί η γεωτεχνική μελέτη.

Ταυτόχρονα από χθες, γίνονται εργασίες προκειμένου να αναλυθούν οι αντοχές των υλικών του κτιριακού συγκροτήματος, ενώ ξεκίνησε και η στατική αποτύπωσή του.

Οι εργασίες αυτές, εντός του συγκροτήματος της Δημοτικής Αγοράς, αναμένεται να διαρκέσουν μία εβδομάδα και θα συνεχιστούν στα ειδικά εργαστήρια και στα μελετητικά γραφεία της εταιρείας που ανέλαβε την εκπόνηση των μελετών.


Πρόκειται για μια εξέλιξη ιδιαίτερα σημαντική για την πόλη της Χαλκίδας, προκειμένου να εκλείψει η άθλια εικόνα στο κέντρο της και να αποκτήσει την αίγλη που της αρμόζει.

Όπως τόνισε και ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, που παρακολούθησε από κοντά τις πρώτες εργασίες με συνεργάτες του, όλη αυτή η θετική εξέλιξη, προέκυψε χάρη στο συνεχή αγώνα της παρούσας Δημοτικής Αρχής, διερμηνεύοντας τη βούληση του συνόλου των πολιτών.


Υπολογίζεται ότι η οριστική μελέτη του έργου θα παραδοθεί από τους μελετητές σε διάστημα περίπου 3 μηνών και θα ακολουθήσει η διαδικασία δημοπράτησης του έργου.Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας