Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος εκφράζει τα συλλυπητήρια του για το θάνατο του πρώην υπουργού και βουλευτή Βασίλη Κεδίκογλου.
Βασίλης Κεδίκογλου
Βασίλης Κεδίκογλου
Μετά την είδηση του θανάτου του Βασίλη Κεδίκογλου, πολιτικοί από την Εύβοια αλλά και όλη την Ελλάδα εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στον γιό του εκλιπόντος, Σίμο Κεδίκογλου αλλά και στους οικείους του.

Τα συλλυπητήρια του για την απώλεια του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και υπουργού Εμπορίου (1984) και ΠΕΧΩΔΕ 1988/89, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης: «Εκφράζω τη θλίψη μου για την απώλεια του πρώην βουλευτή και υπουργού Βασιλείου Κεδίκογλου και τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στον γιό του, βουλευτή της ΝΔ, Σίμο Κεδίκογλου και στους οικείους του».

Τη λύπη του για το θάνατο του συμπατριώτη του, παλαιού Ευβοιώτη πολιτικού Βασίλη Κεδίκογλου, ο οποίος εκλέχτηκε πολλές φορές βουλευτής του Νομού Εύβοιας και υπηρέτησε τη χώρα ως υπουργός, εκφράζει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου.

Ο κ. Αποστόλου εκφράζει τα συλλυπητήριά του στο γιό του εκλιπόντος, βουλευτή Σίμο Κεδίκογλου, καθώς και στους λοιπούς οικείους του.

Η Δήμαρχος Ιστιαίας - Αιδηψού, Λίνα Ευσταθίου

Εκφράζω την βαθύτατη θλίψη μου για τον θάνατο του Υπουργού και επί πολλά χρόνια Βουλευτή Ευβοίας, Βασίλη Κεδίκογλου. Ολόκληρη η Εύβοια και ιδιαίτερα η γενέτειρά του Ιστιαία, αποχαιρετούν τον γνήσιο δημοκράτη αγωνιστή, που έφυγε από κοντά μας, έχοντας αφήσει πίσω του ένα μεγάλο έργο.

Τα συλλυπητήρια του στον Σίμο Κεδίκογλου και την οικογένεια του εξέφρασε και ο Κώστας Μαρκόπουλος τονίζοντας την εξαιρετικά ισχυρή προσωπικότητα και προσφορά του εκλιπόντος.

Ο Γεν. Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης

Ο Γεν. Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης δηλώσε: Ο Βασίλης Κεδίκογλου υπήρξε αναμφισβήτητα μία έντονη πολιτική προσωπικότητα. Το πέρασμά του άφησε βαθύ αποτύπωμα στην πολιτική ζωή και την τοπική ιστορία. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του. Καλό του ταξίδι.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης

Τα συλλυπητήριά του για το θάνατο του Βασίλη Κεδίκογλου εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης. Ο κ. Μπακογιάννης, στο μήνυμά του, αναφέρθηκε στην προσφορά του εκλιπόντος στην Εύβοια και επισήμανε την πίστη του στις αρχές και τις ιδέες του.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας αναφέρει στο μήνυμά του: «Ένα από τα μεγάλα ζητούμενα της εποχής είναι η πίστη στις ιδέες και τις αρχές. Η Εύβοια αποχαιρετά έναν εκπρόσωπο της που πορεύτηκε μέχρι τέλους με αυτή την πίστη, ασυμβίβαστα, με μοναδικό δυναμισμό και ιδιαίτερη μαχητικότητα. Τον Βασίλη Κεδίκογλου. Τον ευχαριστούμε για όσα προσέφερε στον τόπο μας αλλά και για τις πολύτιμες συμβουλές του να τρέξουμε, να δουλέψουμε και να αλλάξουμε τα πράγματα στη Στερεά Ελλάδα. Αντίο με μία ευχή. Η Εύβοια και ολόκληρη η Ελλάδα να έχει πάντα εκπροσώπους που αγαπούν τόσο πολύ τον τόπο τους, όσο ο Βασίλης Κεδίκογλου».

Συλλυπητήρια Δημάρχου Χαλκιδέων για τον θάνατο του Βασίλη Κεδίκογλου  

Τα ειλικρινή συλλυπητήριά του, για τον θάνατο του πρώην βουλευτή και υπουργού Βασίλη Κεδίκογλου, εκφράζει ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης.

Υπογραμμίζει ότι ο Βασίλης Κεδίκογλου ξεχώρισε για τις ιδέες του, τον δυναμισμό και την ανεξαρτησία στην έκφρασή του, επιδεικνύοντας μεγάλο πάθος στις διεκδικήσεις του για τον νομό μας.

Ο Δήμαρχος Χαλκιδέων επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον γιο του εκλιπόντος, βουλευτή Σίμο Κεδίκογλου, εκφράζοντας σε αυτόν και τους λοιπούς οικείους του, τα συλλυπητήριά του. 

Η βουλευτής Ζωή Λιβανίου

«Όταν «φεύγει» ένας άνθρωπος, ένας γονιός, ένας πολιτικός που ο Νομός τον τίμησε πολλάκις, τότε τα σύνορα του «αντιπάλου» παραμερίζουν. Θερμά συλλυπητήρια Σίμο.»

Ο Πρόεδρος του ΟΛΝΕ κ. Ανδρέας Παπανδρέου

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένων Νομού Ευβοίας και το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τα ειλικρινή τους  συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Βασίλη Κεδίκογλου.  

H Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΕΥΒΟΙΑΣ  

Λύπη προκαλεί στον πολιτικό κόσμο της Εύβοιας αλλα και ολόκληρης της χώρας η απώλεια του πρώην Υπουργού και για πολλά χρόνια Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Βασίλη Κεδίκογλου.

Ο Βασίλης Κεδίκογλου υπηρέτησε με ήθος και αξιοπρέπεια την πολιτική, από τις θέσεις του Βουλευτή και του Υπουργού των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ , διαγράφοντας μια μακρά κι επιτυχημένη πορεία, χάρη στην στήριξη των συμπολιτών του στην Εύβοια.

Ξεχώριζε για τις ιδέες του, τον δυναμισμό του ,την μαχητικότητα του στον στίβο της πολιτικής και κυρίως για το ελεύθερο πνεύμα του.

Στον γιο του Σίμο Κεδίκογλου και στους οικείους του εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια.

Καλό σου ταξίδι.

Ο δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος Βασίλη Κεδίκογλου.
Ο Πρώην υπουργός Βασίλης Κεδίκογλου υπήρξε ένας μαχητικός πολιτικός κι ένας άξιος Βουλευτής  του Νομού μας , που πάντα έβαζε μπροστά το καλό του τόπου και ποτέ το προσωπικό του συμφέρον. 
Διεκδικούσε με σθένος , αγωνιζόταν με ήθος και ήταν χαρακτήρας εκρηκτικός και ευθύς.
Όσοι είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε προσωπικά, μάθαμε ότι η διεκδίκηση δεν έχει εκπτώσεις , ότι η μάχη θέλει θάρρος και ο αγώνας δύναμη και ειλικρίνεια.

Αποχαιρετούμε έναν άνθρωπο που η  αγάπη του για την Νότια Εύβοια και η προσφορά του στον τόπο μας ήταν μεγάλη.

Η μαχητικότητα, το όραμα  και ο μοναδικός τρόπος που αγωνιζόταν,  αποτελεί για όλους εμάς παρακαταθήκη.Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας