Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο Γιάννης Μανώλης για την έκθεση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, που κατατάσσει την Ελλάδα τελευταία στον δείκτη της «δίκαιης ανάπτυξης.
Μανώλης
Μανώλης
Έχουμε μια κυβέρνηση που υποστηρίζει δεξιά - αριστερά ότι οδηγεί την χώρα στην έξοδο από την κρίση και στον δρόμο της "δίκαιης ανάπτυξης". Τα επίσημα στοιχεία βέβαια που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, από όλους τους επίσημους φορείς, αμφισβητούν το συγκεκριμένο ψευδο-αφήγημα της κυβέρνησης.

Η Έκθεση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ είναι κόλαφος για την Ελλάδα. Σύμφωνα λοιπόν με την συγκεκριμένη έκθεση, η Ελλάδα κατατάσσεται τελευταία, μεταξύ των ανεπτυγμένων χωρών, στον δείκτη της «δίκαιης ανάπτυξης». Επίσης, σε όλους τους επιμέρους δείκτες, η Ελλάδα βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις, ενώ η χώρα μας καταγράφει νέα μείωση της αποταμίευσης των νοικοκυριών, μείωση του κατά κεφαλήν Α.Ε.Π. και αύξηση της φτώχειας. Μάταια λοιπόν προσπαθεί η Κυβέρνηση να πείσει ότι είναι φορέας κοινωνικής δικαιοσύνης. 

Τα στοιχεία, αλλά κυρίως η ίδια η πραγματικότητα που βιώνουν οι πολίτες, διαψεύδουν καθημερινά τον κ. Τσίπρα και την κυβέρνησή του. Η Ελλάς χρειάζεται πολιτική αλλαγή και ένα νέο μείγμα δημοσιονομικής πολιτικής που θα στηρίζεται σε χαμηλότερους φόρους και αποδοτικότερη χρήση των περιορισμένων οικονομικών πόρων!Δημοφιλή σήμερα

Κλειστή η συρταρωτή γέφυρα Ευρίπου

Κλειστή η συρταρωτή γέφυρα Ευρίπου

17/4/2019
Ο Οργανισμός Λιμένων Νομού Εύβοιας ενημερώνει ότι η γέφυρα του Ευρίπου θα κλείσει ένα χρονικό διάστημα, για τις ανάγκες της ναυσιπλοΐας....
Συναυλία με τον Γιάννη Μαρκόπουλο στην Χαλκίδα

Συναυλία με τον Γιάννη Μαρκόπουλο στην Χαλκίδα

16/4/2019
Φέτος ο κορυφαίος μουσικό συνθέτης συμπληρώνει τα 80 του χρόνια. Μεγάλη τιμή για τους Χαλκιδέους η συναυλία....
1ο Πολιτιστικό Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Χαλκίδας

1ο Πολιτιστικό Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Χαλκίδας

17/4/2019
Η ομάδα Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Χαλκίδας διοργανώνει το 1ο Πολιτιστικό Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Χαλκίδας....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας