Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με τη παρουσία εκατοντάδων φιλών και συνεργατών του, ο Βουλευτής Εύβοιας, Δημήτρης Πιπεργιάς πραγματοποίησε την πρώτη ανοικτή πολιτική εκδήλωση στο καφέ "B SIDE" στην Ιστιαία, με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου τόσο από επιτυχή μεταμόσχευση νεφρού που υποβλήθηκε, όσο και από το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.
Στην εκδήλωση ο Δημήτρης Πιπεργιάς, μιλώντας στους συγκεντρωμένους, εξέφρασε την απαισιοδοξία του για την πορεία της χώρας και τόνισε ότι απαιτείται εγρήγορση από όλους, γιατί η Κυβέρνηση θα συνεχίσει με ένταση την εφαρμογή της του αντεργατικού και αντιλαϊκού προγράμματός της. Δήλωσε χαρακτηριστικά ότι η πολιτική της κυβέρνησης είναι δεξιά όσον αφορά τις εργασιακές σχέσεις, το ωράριο εργασίας, την απασχόληση κλπ. και αδέξια στο χειρισμό των μεγάλων εθνικών θεμάτων της χώρας.

¶σκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση για τον τρόπο με τον οποίο χειρίσθηκε το μείζον θέμα των τηλεφωνικών υποκλοπών και αναφέρθηκε στις συνέπειες που είχε η απογραφή στην ανάπτυξη των περιφερειών της χώρας. Η απογραφή, τόνισε ο βουλευτής, εισήγαγε την χώρα σε σταθεροποιητικό πρόγραμμα που οδήγησε σε μείωση των επενδυτικών δαπανών του δημοσίου και των συγχρηματοδοτούμενων επενδυτικών προγραμμάτων, με αποτέλεσμα την αύξηση της ανεργίας και τις περιφερειακές ανισότητες. Επισήμανε ότι και ο νομός της Εύβοιας είναι θύμα της απογραφής, αφού αναγκαία έργα για την βελτίωση και τη δημιουργία νέων υποδομών δεν προωθούνται με αποτέλεσμα να υπονομεύεται η οικονομική ανάπτυξη του νομού.
Μετά την πολιτική ενημέρωση, ο βουλευτής μοίρασε στους παρευρισκόμενους ενημερωτικό φυλλάδιο, που εξέδωσε με πρωτοβουλία του, για την διάδοση της δωρεάς οργάνων. Σημείωσε ότι, στην χώρα μας ζουν χιλιάδες συμπολίτες μας με ανεπάρκεια σε κάποιο ζωτικό τους όργανο, περιμένοντας χρόνια για το κατάλληλο μόσχευμα που θα τους λυτρώσει, αφού τα μοσχεύματα δεν επαρκούν για τη σωτηρία τους. Τέλος, προέτρεψε τους συγκεντρωμένους να ξεπεράσουν τις προκαταλήψεις τους και να γίνουν ΔΩΡΗΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ, εκφράζοντας με την πράξη τους αυτή, την αλληλεγγύη και την αγάπη τους προς τον πλησίον.
 

 
Δημοφιλή σήμερα

Έκλεψαν τα δέντρα που φύτεψαν οι μαθητές στην Δροσιά Χαλκίδας

Έκλεψαν τα δέντρα που φύτεψαν οι μαθητές στην Δροσιά Χαλκίδας

19/03/2018
Ούτε την προσπάθεια των μικρών μαθητών του Γυμνασίου Δροσιάς δεν σεβάστηκαν κάποιοι “αμετανόητοι”, οι οποίοι εξαφάνισαν μεγάλο α...
Πανηγυρίζει το παρεκκλήσι της Παναγίας της Οδηγήτριας

Πανηγυρίζει το παρεκκλήσι της Παναγίας της Οδηγήτριας

17/03/2018
Την Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018 πανηγυρίζει το Ιερό Παρεκκλήσιο της Παναγίας Οδηγητρίας στη Χαλκίδα....
Η περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην παγκόσμια τουριστική έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού στην Γαλλία

Η περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην παγκόσμια τουριστική έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού στην Γαλλία

17/03/2018
Το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών προσέλκυσε το περίπτερο ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας