Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Συνάντηση με τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας, κ. Δημήτριο Κυριτσόπουλο, είχε την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018, η πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας κα Παρασκευή Αγιοστρατίτη στα γραφεία του Επιμελητηρίου.
Το Επιμελητήριο Εύβοιας προωθεί την σύνδεση Επιχειρηματικότητας και Εκπαίδευσης
Το Επιμελητήριο Εύβοιας προωθεί την σύνδεση Επιχειρηματικότητας και Εκπαίδευσης
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο πρωτοβουλίας που αναπτύσσει το Επιμελητήριο, για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση σειράς δράσεων που θα συμβάλλουν στην άρρηκτη σύνδεση εκπαίδευσης και επιχειρηματικότητας, ως σημαντικού παράγοντα για την ποιοτική ανάπτυξη μιας σύγχρονης οικονομίας. 

Η συνάντηση στην οποία παρευρέθη και ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Μαραγκός, απεδείχθη πραγματικά εποικοδομητική, αφού άμεσα συμφωνήθηκαν ως πρώτες δράσεις οι εξής : 

Η οργάνωση και ο σχεδιασμός (με την θέσπιση κίνητρων και με την προώθηση ελκυστικών και ολοκληρωμένων προγραμμάτων) για την προσέλευση μαθητών, κυρίως από την Αττική και την Κεντρική Ελλάδα, στην Εύβοια, μέσω σχολικών εκδρομών εκπαιδευτικού και περιβαντολλογικού χαρακτήρα. 

Παράλληλα με συνεργασία των όμορων Επιμελητηρίων και των αντίστοιχων Φορέων εκπαίδευσης, η υποστήριξη και η ανάπτυξη των εν λόγω σχολικών εκδρομών μέσα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.  

Η προώθηση της επιχειρηματικότητας, μέσω του Επιμελητηρίου, στην σχολική κοινότητα με την διοργάνωση και υλοποίηση σειράς εκδηλώσεων ενημερωτικού χαρακτήρα κυρίως δε, όσον αφορά τον Παραγωγικό Τομέα, αρχής γεννωμένης της πραγματοποίησης σεμιναρίων αναφορικά με τον κλάδο της μελισσοκομίας.

Στόχος, μια πρώτη γνωριμία των μαθητών με τη μελισσοκομία, την τέχνη της εκτροφής των μελισσών, ως μια εκ των πιο γοητευτικών και παραδοσιακών του πρωτογενούς Τομέα, (εργασίες μελισσοκόμου, διαδικασία συλλογής και συσκευασίας μελιού, διατροφική αξία μελιού, μελισσοκομικά προϊόντα). Δημοφιλή σήμερα

Ανεξαρτητοποιήθηκε η Ιωάννα Δαριβέρη

Ανεξαρτητοποιήθηκε η Ιωάννα Δαριβέρη

19/11/2018
Ανεξαρτητοποιήθηκε η δημοτική σύμβουλος της παράταξης του Θανάση Ζεμπίλη «Γέφυρα στο Μέλλον», Ιωάννα Δαριβέρη....
Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας ο Φάνης Σπανός

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας ο Φάνης Σπανός

19/11/2018
Ο Φάνης Σπανός ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στην κατάμεστη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στη Λαμία απόψε Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018....
Κλειστή θα παραμείνει η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Χαλκίδας λόγω ακαταλληλότητας του κτιρίου

Κλειστή θα παραμείνει η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Χαλκίδας λόγω ακαταλληλότητας του κτιρίου

20/11/2018
Ακατάλληλο για χρήση κρίθηκε το κτίριο της Δημόσιας Κεντρικής Βι...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας