Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
Ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κανήθου, απέστειλε τα 12 διαχρονικά αιτήματα του στον Δήμο Χαλκιδέων.
Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κανήθου
Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κανήθου
Επανερχόμαστε μετά σχεδόν δύο χρόνια αφ΄ότου σας θέσαμε υπ΄οψη κάποια προβλήματα που διαχρονικά έχουμε θέση εδώ και 11 χρόνια σε όλες τις Δημοτικές αρχές, που ταλαιπωρούν την περιοχή της Κανήθου και τους κατοίκους της και παρακαλούμε όσα είναι δυνατόν να επιλυθούν στο άμεσο μέλλον.

Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στα εξής:

1. Κατασκευή πεζοδρομίων αλλά και ενίσχυση του φωτισμού κατά μήκος των οδών Απόλλωνος και Νικοδήμου, δρόμων μεγάλης κυκλοφορίας και διέλευσης της αστικής συγκοινωνίας, όπου εξυπηρετούνται χιλιάδες συμπολίτες μας, ιδιαίτερα μαθητές των σχολείων.

2. Τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών (φανάρια) στην διασταύρωση Μακαρίου και Νικοδήμου, προς αποφυγή των συχνών τροχαίων ατυχημάτων.

3. Περάτωση της πεζοδρόμησης της Λ. Καραμανλή

4. Δημιουργία κυκλικού κόμβου στην διασταύρωση της Δροσιάς

5. Ενίσχυση και ταχτική επαναχάραξη των διαβάσεων στις διασταυρώσεις, ιδιαίτερα στις περιοχές μεγάλης και συχνής κυκλοφορίας (Λιμεναρχείο, διασταύρωση Νικοδήμου-Λ Καραμανλή, Λ. Μακαρίου, Απόλλωνος κλπ)

6. Αποκατάσταση και ενίσχυση του φωτισμού ,αποκατάσταση στους κάδους, τους πάγκους και τα παγκάκια στο αλσύλλιο Κανήθου καθώς και μέριμνα για την φύλαξη του από τους βανδαλισμούς και τις λεηλασίες.

7. Δημιουργία κυκλικού κόμβου στην διασταύρωση Απόλλωνος και Αναγνωστοπούλου, στην περιοχή του Αθλητικού κέντρου, για ανακοπή της ταχύτητος των οχημάτων και την αποτροπή ατυχημάτων.

8. Απομάκρυνση της αφετηρίας  των αστικών λεωφορείων από  την γωνία του Αθλητικού κέντρου Κανήθου, στην διασταύρωση Απόλλωνος και Αναγνωστοπούλου, 100 μέτρα παραπάνω μετά το γήπεδο,  αλλά  και ταυτόχρονη μεταφορά του περιπτέρου που βρίσκεται στην ίδια πλευρά με την αφετηρία ,στην απέναντι γωνία και την ίδια πλευρά. Πρόκειται για σημείο όπου επανειλημμένα γίνονται ατυχήματα λόγω της περιορισμένης ορατότητας των αυτοκινήτων που διασταυρώνονται. Η μεταφορά του περιπτέρου σήμερα είναι εύκολη καθότι δεν είναι μισθωμένο.

9. Επέκταση της ασφαλτόστρωσης της οδού Χαριλάου Τρικούπη (περίπου 80 μ.) μέχρι το νέο 22ο Δημοτικό σχολείο και 33o Νηπιαγωγείο, για την διευκόλυνση της πρόσβασης μαθητών και οχημάτων προς αυτά.

10. Συντήρηση και  νέα ασφαλτόστρωση του οδικού δικτύου της Κανήθου λόγω μεγάλων φθορών αυτού.

11. Καλύτερη διευθέτηση της κυκλοφορίας στο νέο τμήμα της Λ. Αθαν.Διάκου, λόγω  σημείων επικινδυνότητας .

12. Την έναρξη συνεργασίας σε πιλοτικό επίπεδο του συλλόγου μας με την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου στο ζήτημα της ανακύκλωσης-κομποστοποίησης-επαναχρησιμοποίησης ανακυκλώσιμων υλικών, όπως είχαμε προ διετίας διαβουλευτεί με την επιτροπή διαβούλευσης του Δήμου

Ευχαριστούμε, ευελπιστώντας για την διευθέτηση των προβλημάτων της περιοχής μας ,πάντα σε μια αγαστή συνεργασία του συλλόγου μας με τις υπηρεσίες σας!Δημοφιλή σήμερα

«Οι μάσκες έπεσαν», δεν επιθυμούν να προχωρήσει αυτό το μεγάλο και οραματικό, για την Πόλη μας

«Οι μάσκες έπεσαν», δεν επιθυμούν να προχωρήσει αυτό το μεγάλο και οραματικό, για την Πόλη μας

10/8/2018
Ο Δήμαρχος Χαλκιδέων παραθέτει το αίτημα αναβολής που κατέθεσε...
Επισκέψιμοι για το κοινό οι φάροι της Χαλκίδας και της Βασιλίνας

Επισκέψιμοι για το κοινό οι φάροι της Χαλκίδας και της Βασιλίνας

17/8/2018
Ανοιχτοί για το κοινό θα είναι την Κυριακή 19 Αυγούστου 2018, ο φάρος της Κακής Κεφαλής και ο φάρος Βασιλίνας, στα πλαίσια...
Φιλανθρωπική Εκδήλωση στο Λαογραφικό Μουσείο Κύμης

Φιλανθρωπική Εκδήλωση στο Λαογραφικό Μουσείο Κύμης

17/8/2018
Το Αγαπώ και Πράττω διοργανώνει φιλανθρωπική εκδήλωση την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας