Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων τελετής λήξης του θαλασσινού καρναβαλιού, ανακοινώνεται η απαγόρευση της θαλάσσιας κυκλοφορίας όλων των τύπων πλοίων και σκαφών, επαγγελματικά και ιδιωτικά.
Απαγόρευση θαλάσσιας κυκλοφορίας λόγω Θαλασσινού Καρναβαλιού
Απαγόρευση θαλάσσιας κυκλοφορίας λόγω Θαλασσινού Καρναβαλιού
Η απαγόρευση θα ισχύσει την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018 και από ώρα 17.30 έως 20.30, στο βόρειο τμήμα του λιμένα Χαλκίδας και συγκεκριμένα στην θαλάσσια περιοχή που περικλείεται από την Παλαιά Γέφυρα Ευρίπου έως και τη νοητή ευθεία που ενώνει την προβλήτα του Αγ. Νικολάου με την ξύλινη προβλήτα στα Αστέρια (Α-Β), όπως αυτή εμφαίνεται στο συνημμένο χάρτη (τομέας Α-Β-Γ-Δ). 

Σκάφη τα οποία επιθυμούν να παρευρεθούν στην τελετή λήξης του θαλασσινού καρναβαλιού και δεν συμμετέχουν στο τελετουργικό, παρακαλούνται όπως προσέλθουν εγκαίρως, έως τις 17.30 εν λόγω ημέρας και αγκυροβολήσουν στην θαλάσσια περιοχή που απεικονίζεται στον συνημμένο χάρτη.

Παρακαλούμε όπως οι κυβερνήτες όλων των σκαφών οποίοι θα συμμετέχουν και θα παρευρεθούν στην τελετή λήξης του θαλασσινού καρναβαλιού να συντονισθούν στο δίαυλο 11 (VHF Ch 11), προκειμένου να λαμβάνουν εντολές - οδηγίες από πλήρωμα περιπολικού σκάφους Υπηρεσίας μας.Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας