Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Μία σημαντική συμφωνία για τη στήριξη των δομών κοινωνικής πρόνοιας της Στερεάς Ελλάδας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης και ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ευθύμιος Καραΐσκος.
Αναβαθμίζεται το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας στο Βαθύ Αυλίδας
Αναβαθμίζεται το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας στο Βαθύ Αυλίδας
Πρόκειται για το πλαίσιο των κοινών δράσεων της Περιφέρειας και του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Στερεάς Ελλάδας, για την στήριξη και την αναβάθμιση της λειτουργίας του. 

Συγκεκριμένα, η συμφωνία περιλαμβάνει επισκευή, αναβάθμιση των κτιρίων και των εγκαταστάσεων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας, που βρίσκονται στην Λαμία, τον Δομοκό και το Βαθύ Αυλίδος
 
Τελικός στόχος είναι, οι εν λόγω υποδομές, να συμβαδίζουν με τις σύγχρονες κτιριακές και περιβαλλοντικές προδιαγραφές και να διασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία τους, η καλύτερη και ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας σε παιδιά και άτομα με αναπηρία, καθώς και η διευκόλυνση του έργου του επιστημονικού, υγειονομικού και διοικητικού προσωπικού του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας.

Ειδικότερα, αντικείμενο του Μνημονίου Συνεργασίας θα αποτελέσει η παροχή τεχνικής βοήθειας από πλευράς Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, που αποδεδειγμένα διαθέτουν τεχνική επάρκεια, τεχνογνωσία και εμπειρία, σε θέματα που κυρίως αφορούν:
• Την εκπόνηση, έλεγχο και έγκριση των απαραίτητων μελετών, που απαιτούνται για την ένταξη απαιτούμενων έργων σε χρηματοδοτικά προγράμματα
• Την διενέργεια διαγωνισμών και επίβλεψη έργων που θα ενταχθούν σε χρηματοδοτικά προγράμματα

«Η κοινωνική πρόνοια δεν είναι εξαγγελίες και υποσχέσεις, αποτελεί ουσιαστική υποχρέωση κυρίως σε μία τέτοια περίοδο κρίσης. Στόχος είναι, όσο προχωράει μπροστά η Στερεά Ελλάδα, να μην μείνει ούτε ένας πολίτης πίσω. Να ανοίγουμε δρόμο για την έξοδο από την κρίση αλλά όλοι μαζί. Να κάνουμε όλα αυτά που πρέπει για να μειώνεται συνεχώς ο αριθμός των ανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Έως τότε, κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να έχουμε ουσιαστική κοινωνική πρόνοια, ουσιαστική αλληλεγγύη και στήριξη» τόνισε ο κ. Μπακογιάννης μετά την υπογραφή την συμφωνίας.

Δημοφιλή σήμερα

Η Έλενα Βάκα ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της για τον δήμο Χαλκιδέων

Η Έλενα Βάκα ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της για τον δήμο Χαλκιδέων

13/12/2018
Σε μία κατάμεστη αίθουσα στο ξενοδοχείο Παλίρροια στην παραλία της Χαλκίδας, το απόγευμα της Τετάρτης 12 Δεκεμβρίου ...
Christmas Shopping στο Sugarfree στην Χαλκίδα

Christmas Shopping στο Sugarfree στην Χαλκίδα

11/12/2018
Δεν έχετε βρει τι δώρα θα κάνετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα; Μην σας απασχολεί τα βρήκαμε εμείς για εσάς....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας