Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Συνάντηση με τη νέα Διοίκηση του Επιμελητηρίου Εύβοιας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένων Νομού Ευβοίας.
Οι διοικήσεις του ΟΛΝΕ και του Επιμελητηρίου Εύβοιας συζήτησαν για μελλοντικές δράσεις τουριστικής ανάπτυξης του Νομού
Οι διοικήσεις του ΟΛΝΕ και του Επιμελητηρίου Εύβοιας συζήτησαν για μελλοντικές δράσεις τουριστικής ανάπτυξης του Νομού
Σκοπός της συνάντησης ήταν μια πρώτη επαφή και ανταλλαγή απόψεων για διάφορα θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων των δύο φορέων. Το θετικό κλίμα και η κοινή αντίληψη στα περισσότερα από τα θέματα που έπεσαν στο τραπέζι, εγκαινίασαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το νέο κύκλο συνεργασίας μεταξύ του ΟΛΝΕ και του Επιμελητηρίου.

Η συζήτηση περιστράφηκε κυρίως γύρω από την επιχειρηματική τουριστική δραστηριότητα στις περιοχές ευθύνης και στα λιμάνια που επιβλέπει ο οργανισμός και αναφέρθηκαν διάφορες δράσεις, οι οποίες μπορούν να επιφέρουν θετικά αποτελέσματα στην οικονομική και κοινωνική ζωή του νομού και να αποτελέσουν δυναμικός μοχλός ανάπτυξης στο σύγχρονο απαιτητικό οικονομικό περιβάλλον. 


Ο Πρόεδρος του ΟΛΝΕ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεχόμαστε με πολύ θετικό τρόπο τις προτάσεις σας που μπορούν να φέρουν μετρήσιμα αποτελέσματα ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας στα λιμάνια μας. Αναγνωρίζουμε ότι ο Οργανισμός μας αποτελεί-στο μέτρο του, πάντα- έναν μοχλό ανάπτυξης και θέλουμε να γνωρίζετε ότι μπορείτε να απευθυνθείτε σε μας για να προχωρήσουμε θέματα που θα έχουν θετικό αντίκτυπο στον τόπο μας και τους ανθρώπους του». 


Ο κος Παπανδρέου μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά ότι θα ήταν πολύ χρήσιμο να καθιερωθεί μια συχνή μορφή επικοινωνίας με τους δυο φορείς ώστε να προωθούνται πιο γρήγορα και αποτελεσματικά τα θέματα κοινού ενδιαφέροντος των δυο φορέων.

Η Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κα Αγιοστρατίτη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στις τοποθετήσεις τους έθιξαν μια σειρά ζητημάτων που αφορούν τον Οργανισμό και μια σειρά πρωτοβουλιών και δράσεων που θα μπορούσαν να ληφθούν σε συνεργασία με τον Οργανισμό και ήδη εξετάζονται σε ένα διερευνητικό πλαίσιο για τη πραγματοποίηση τους.  

Παρόντες στη συζήτηση εκ μέρους του Επιμελητηρίου ήταν και οι κ. κ. Βαρελάς, Γεροντίτης, Γεωργουλόπουλος, Κουτσάφτης, Μαραγκός, Μώρος και Σταθόπουλος ενώ από το Δ.Σ του ΟΛΝΕ παραβρέθηκαν και τοποθετήθηκαν, ο Αντιπρόεδρος κος Γουρνής και τα μέλη κος Γεωργαλάς και κος Πάνος.  
Δημοφιλή σήμερα

Άναμμα Χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Χαλκίδα

Άναμμα Χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Χαλκίδα

14/12/2018
Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19:30, στον πεζόδρομο Κριεζώτου και Αβάντων, θα γίνει η «τελετή Ανάμματος του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου» στο κέντρο της ...
Η Χαλκίδα «άναψε» το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της

Η Χαλκίδα «άναψε» το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της

17/12/2018
Πλήθος κόσμου, μικροί και μεγάλοι, κατέκλυσαν το απόγευμα της Κυριακής 16 Δεκεμβρίου 2018 την πλατεία και τους πεζόδρομους πίσω από το Δικαστικό Μέγαρο ...
Οι υποψήφιοι του ΚΙΝΑΛ στην Εύβοια για τις εθνικές εκλογές

Οι υποψήφιοι του ΚΙΝΑΛ στην Εύβοια για τις εθνικές εκλογές

17/12/2018
Το Κίνημα Αλλαγής ανακοίνωσε τα ονόματα των υποψηφίων στις περισσότερες περιοχές της επικράτειας για τις εθνικές εκλογές. Πλούσιο το ψ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας