Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κα Κατερίνα Διαμαντοπούλου συναντήθηκε σήμερα 13/04/2010 στο Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας με τον υφυπουργό κ. Σταύρο Αρναουτάκη και το Γενικό Γραμματέα Επενδύσεων και Ανάπτυξης κ. Γεώργιο Πετράκο.

Στη συνάντηση η κα Κατερίνα Διαμαντοπούλου ζήτησε από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου την εκχώρηση μέρους του ποσού που χειρίζονται τα Υπουργεία σε τομεακές δράσεις (ψηφιακή σύγκλιση , ανταγωνιστικότητα).
Ο υφυπουργός ΥΠ.ΟΙ.Α.Ν κ. Σταύρος Αρναουτάκης χαρακτήρισε δίκαιο το αίτημα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας γιατί το πρόγραμμα, όπως καταρτίστηκε από τη προηγούμενη πολιτική ηγεσία, έχει αδικήσει την Περιφέρεια και δεν εξυπηρετεί την ανάπτυξή της.
Ταυτόχρονα ενημερώθηκε ότι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε επίπεδο απορροφητικότητας βρίσκεται στο 8%, ποσοστό που είναι υψηλότερο από το μέσο όρο των άλλων προγραμμάτων.
Η κα Κατερίνα Διαμαντοπούλου επισήμανε τέλος ότι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχει θέσει ένα πρόγραμμα επιτάχυνσης με τακτική παρακολούθηση και συναντήσεις με όλους τους φορείς προκειμένου να ελέγχει την πορεία υλοποίησης των έργων αλλά και την επίσπευση της διαδικασίας πληρωμών.

 

 
Δημοφιλή σήμερα

Το νέο Μουσείο της Αρέθουσας κατακλύστηκε από γυναίκες στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Εύβοιας

Το νέο Μουσείο της Αρέθουσας κατακλύστηκε από γυναίκες στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Εύβοιας

21/6/2018
Το Επιμελητήριο Εύβοιας πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την ...
Το Θέατρο Χαλκίδας παρουσιάζει την «Ελένη» του Ευρυπίδη

Το Θέατρο Χαλκίδας παρουσιάζει την «Ελένη» του Ευρυπίδη

23/6/2018
Το Θέατρο Χαλκίδας στο πλαίσιο του bio-Mechanical Festival 2018 παρουσιάζει την τραγωδία του Ευριπίδη Ελένη σε σκηνοθεσία Γιάννη Κατσάνου, σ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας