Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Το ΤΕΕ/Π.Τ.Ευβοίας με ανακοίνωση του καταγγείλει δημόσια τον ευτελισμό και τη κοροϊδία που υφίστανται τα μέλη του και οι πολίτες της Εύβοιας που θέλουν να ενταχθούν στο πρόγραμμα εξ οικονομώ ΙΙ, από τους αρμόδιους Υπουργούς της Πολιτείας και τους αρμόδιους φορείς.
Άννα Παππά  - ΤΕΕ Εύβοιας
Άννα Παππά - ΤΕΕ Εύβοιας
Η πλατφόρμα θεωρητικά «άνοιξε» την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018, έπειτα από αλλεπάλληλες αναβολές, αλλά στην πράξη κανένας συνάδελφος, μέχρι τώρα δεν φαίνεται να έχει καταφέρει να υποβάλει ολοκληρωμένη μια αίτηση. Και ακόμα και αν στην πορεία αυτό βελτιωθεί κάπως, με βασικό κριτήριο επιλογής των δικαιούχων τη σειρά προτεραιότητας και όχι σοβαρά αντικειμενικά κριτήρια, όπως θα μπορούσαν να είναι η παλαιότητα, η ενεργειακή κατάσταση του κτιρίου και η οικονομική κατάσταση του δικαιούχου, η διαδικασία με την υποβολή αιτήσεων καθίστανται διαβλητή.

Όλοι οι συνάδελφοι μηχανικοί, ως υπεύθυνοι επαγγελματίες, άφησαν πίσω τους όλες τις άλλες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες και με χρονικό περιορισμό απαιτήσεις του προγράμματος διαπιστώνοντας όμως το ένα πρόβλημα μετά το άλλο.

Αρχικά, αδικαιολόγητα μεγάλη αργοπορία στη έναρξη του προγράμματος, έπειτα δυσαρέσκεια επειδή τα διαθέσιμα κονδύλια ήταν μικρότερα από τα αναμενόμενα και με τελικό αποκορύφωμα, μετά τις συνεχόμενες αναβολές της έναρξης του προγράμματος, το χθεσινό φιάσκο.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, για να δοθεί επιτέλους μία λύση σε όλο αυτό που βιώνουμε το τελευταίο χρονικό διάστημα και με δεδομένη την νέα ημερομηνία έναρξης της πλατφόρμας για τη Στερεά Ελλάδα, τη Δευτέρα 26 Μαρτίου και ώρα 8:00 π.μ., καλούμε τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας έστω και την ύστατη στιγμή να διασφαλίσει άμεσα τις συνθήκες, ώστε να μπορούν να κατατεθούν όλες οι αιτήσεις, με διαφανείς και χωρίς εμπόδια διαδικασίες.Δημοφιλή σήμερα

Το Υδατοδρόμιο της Σκύρου στη τελική Ευθεία - χρηματοδοτήθηκε η κατασκευή του

Το Υδατοδρόμιο της Σκύρου στη τελική Ευθεία - χρηματοδοτήθηκε η κατασκευή του

17/3/2019
Xρηματοδοτήθηκε η κατασκευή του Υδατοδρομίου στην Σκύρο από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με το...
Πρώτη θέση για τους Ευβοιώτες αθλητές στο σκάκι

Πρώτη θέση για τους Ευβοιώτες αθλητές στο σκάκι

17/3/2019
Στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα σκάκι, αθλητές από σχολεία της Εύβοιας, έλαβαν την 1η θέση ανάμεσα σε πολλές συμμετοχές....
Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης στη Θήβα και στην Αλίαρτο

Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης στη Θήβα και στην Αλίαρτο

16/3/2019
Στη Θήβα και στην Αλίαρτο βρέθηκαν στις 15 Μαρτίου 2019 ο Υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Αναγνωστάκης και η Παράταξη «Στερεά… Υπεροχής!»....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας