Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
Το ΤΕΕ/Π.Τ.Ευβοίας με ανακοίνωση του καταγγείλει δημόσια τον ευτελισμό και τη κοροϊδία που υφίστανται τα μέλη του και οι πολίτες της Εύβοιας που θέλουν να ενταχθούν στο πρόγραμμα εξ οικονομώ ΙΙ, από τους αρμόδιους Υπουργούς της Πολιτείας και τους αρμόδιους φορείς.
Άννα Παππά  - ΤΕΕ Εύβοιας
Άννα Παππά - ΤΕΕ Εύβοιας
Η πλατφόρμα θεωρητικά «άνοιξε» την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018, έπειτα από αλλεπάλληλες αναβολές, αλλά στην πράξη κανένας συνάδελφος, μέχρι τώρα δεν φαίνεται να έχει καταφέρει να υποβάλει ολοκληρωμένη μια αίτηση. Και ακόμα και αν στην πορεία αυτό βελτιωθεί κάπως, με βασικό κριτήριο επιλογής των δικαιούχων τη σειρά προτεραιότητας και όχι σοβαρά αντικειμενικά κριτήρια, όπως θα μπορούσαν να είναι η παλαιότητα, η ενεργειακή κατάσταση του κτιρίου και η οικονομική κατάσταση του δικαιούχου, η διαδικασία με την υποβολή αιτήσεων καθίστανται διαβλητή.

Όλοι οι συνάδελφοι μηχανικοί, ως υπεύθυνοι επαγγελματίες, άφησαν πίσω τους όλες τις άλλες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες και με χρονικό περιορισμό απαιτήσεις του προγράμματος διαπιστώνοντας όμως το ένα πρόβλημα μετά το άλλο.

Αρχικά, αδικαιολόγητα μεγάλη αργοπορία στη έναρξη του προγράμματος, έπειτα δυσαρέσκεια επειδή τα διαθέσιμα κονδύλια ήταν μικρότερα από τα αναμενόμενα και με τελικό αποκορύφωμα, μετά τις συνεχόμενες αναβολές της έναρξης του προγράμματος, το χθεσινό φιάσκο.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, για να δοθεί επιτέλους μία λύση σε όλο αυτό που βιώνουμε το τελευταίο χρονικό διάστημα και με δεδομένη την νέα ημερομηνία έναρξης της πλατφόρμας για τη Στερεά Ελλάδα, τη Δευτέρα 26 Μαρτίου και ώρα 8:00 π.μ., καλούμε τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας έστω και την ύστατη στιγμή να διασφαλίσει άμεσα τις συνθήκες, ώστε να μπορούν να κατατεθούν όλες οι αιτήσεις, με διαφανείς και χωρίς εμπόδια διαδικασίες.Δημοφιλή σήμερα

Το λαϊκό παραμύθι «Ο λύκος και η αλεπού» από το σύλλογο «το Αλωνάκι» στη Χαλκίδα

Το λαϊκό παραμύθι «Ο λύκος και η αλεπού» από το σύλλογο «το Αλωνάκι» στη Χαλκίδα

17/7/2018
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Ιουλίου 2018, από τους μαθητές του 2ου Θερινού...
Ο Πινόκιο «ζωντανεύει» στη Χαλκίδα στο «Ορέστης Μακρής»

Ο Πινόκιο «ζωντανεύει» στη Χαλκίδα στο «Ορέστης Μακρής»

18/7/2018
Την Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018 και ώρα 21:00 στο Θέατρο Ορέστη Μακρή θα παρουσιαστεί το παραμύθι «Πινόκιο»....
Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Ευβοίας στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Ευβοίας στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

17/7/2018
Το Επιμελητήριο Εύβοιας θα συμμετάσχει (με περίπτερο) στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), που θα πραγ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας