Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο Δημήτρης Κατσούλης για την βράβευση του Καπετάν Ερμή στο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής.
Τις παρακαταθήκες των αγωνιστών δεν πρέπει να υποτιμούμε
Τις παρακαταθήκες των αγωνιστών δεν πρέπει να υποτιμούμε
Μεταξύ των όσων βρέθηκαν το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018, στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής στο ΣΕΦ ήταν και ο «Καπετάν Ερμής» – ιστορικό μέλος της Αντίστασης με τον ΕΛΑΣ, κατά κόσμον Βασίλης Πριόβολος.

Ο Καπετάν Ερμής βραβεύτηκε και τον χειροκροτούσαν όρθιοι για ώρα όλοι οι συμμετέχοντες στο συνέδριο, μαζί με το προεδρείο.

Ο Δημήτρης Κατσούλης δήλωσε: Χθες στο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής τιμήθηκε ο εκαντοντάχρονος Καπετάν Ερμής, ο ηρωϊκός Καπετάνιος του ΕΛΑΣ και συνεργάτης του Βελουχιώτη. Είχα την τιμή να τον υποδεχτώ τον Σεπτέμβρη του 2010 στην εκδήλωση του Δήμου Αυλώνος για την Μάχη της Λαμπούσας. Ήταν μία αξέχαστη και συγκινητική ημέρα εκείνη. Σήμερα μας ξαναθύμισαν οι βέβηλοι που κτύπησαν στο Μνημείο της Λαμπούσας πόσο αξίζει να θυμόμαστε της ηρωϊκές στιγμές του Λαού μας και εκείνους τους θαρραλέους Αγωνιστές και Καπετάνιους. 

Τις παρακαταθήκες αυτών των αγώνων δεν πρέπει να υποτιμούμε και να μην τις περιορίζουμε μόνο σε επικοινωνιακές επιλογές για να κρύψουμε τους νέους συμβιβασμούς.Μας διδάσκουν Καπετάν Ερμή οι αγώνες οι δικοί σου και της γενιάς σου!!!Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας