Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Η Ένωση Ξενοδόχων Ν.Ευβοίας με εκπροσώπους τον Πρόεδρο κ. Μιλτιάδη Χέλμη και τον Αντιπρόεδρο κ. Θανάση Ζαφείρη, συμμετείχε στην έκθεση εναλλακτικού τουρισμού Salon Destinations Nature στο Παρίσι.
Στην έκθεση εναλλακτικού τουρισμού στο Παρίσι η Εύβοια
Στην έκθεση εναλλακτικού τουρισμού στο Παρίσι η Εύβοια
Οι επισκέπτες έδειχναν μεγάλο ενδιαφέρον για τις περιοχές της Εύβοιας και μας ζητούσαν πληροφορίες για μορφές εναλλακτικού τουρισμού.

Ενώ τονίστηκε η κοντινή απόσταση από το αεροδρόμιο Ελ Βενιζέλος, αλλά και η δυνατότητα που έχει ο επισκέπτης μας να ασχολείται με τις δραστηριότητες που επιθυμεί, σε συνδυασμό με την απόλαυση του μπάνιου στην θάλασσα στις πανέμορφες παραλίες μας.

Η Εκθεση είχε μεγάλη επισκεψιμότητα και ήταν πολύ πιο ενδιαφέρουσα απο αυτήν του Ντύσσελντορφ. Υπήρχαν πρακτορεία στην έκθεση, της ομάδας πρακτόρων της Select tour, της Verdie,του Aushan Voyage, του Vacance Heliades, του Κappa Club, του Salaun Holidays, τηςΤui- Nouvelles Frontieres, του Voyamar και του Havas Voyage, που μπορούσαν να πουλήσουν πακέτα outgoing στους Γάλλους επισκέπτες καθώς και πολλά πρακτορεία διαφόρων περιοχών της Γαλλίας και πολλών άλλων χωρών, που προωθούσαν αντίστοιχα τις περιοχές τους, διαμορφώνοντας πακέτα δραστηριοτήτων εναλλακτικού τουρισμού.

Στην έκθεση συμμετείχαν και άλλες περιοχές της Ελλάδα, τα νησιά του Αιγαίου, ο Βόλος και το Πήλιο, η Σίφνος, η Ύδρα και τα Κύθηρα. Κατά την έκθεση έγιναν για 3 μέρες, 6 κληρώσεις δωρεάν διαμονών σε περιοχές της Περιφέρειας.

Γνωρίζοντας τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν στον συντονισμό των Ελληνικών περιοχών, για την συνολική τους παρουσία σε έναν ενιαίο χώρο, όταν μάλιστα δεν έχει συμμετοχή ο ΕΟΤ και κάθε περιοχή δρά ανεξάρτητα, χωρίς καμμία διάθεση επίρριψης ευθυνών, εκφράζουμε την ευχήν, να μπορούμε να παρουσιαζόμαστε όλες οι περιοχές σε έναν χώρο, ώστε να καθίστανται ευκολότερα πόλος έλξης των επισκετών και να σηματοδοτείται η Ελλάδα με εντονότερο τρόπο.

Σε κάθε περίπωση, θέλουμε η Ένωση Ξενοδόχων Εύβοιας θέλει ευχαριστεί την Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας, για την προσπάθεια που κάνει και για την πρωτοβούλια που πήρε, να εμφανιζεται με ένταση στην Γαλλική αγορά, μια αγορά που την πιστεύουμε και εμείς, γιατί ούτως η άλλως υπάρχει, σε κάποιες περιοχές της Εύβοιας εδώ και πολλά χρόνια και μπορεί να επεκταθεί και στις υπόλοιπες, αφού η Εύβοια είναι ήδη γνωστή στην αγορά αυτή.

Επίσης ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη κ Μπακογιάννη, τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ Ηλία Μπουρμά για την παρουσία τους στην έκθεση, αλλά και τον κ Χρήστο Παναρέτο εκπρόσωπο της Yalos Tours, που βοήθησε στην προώθηση των σύνθετων με δραστηριότητες τουριστικών πακέτων και για τις προσπάθειες προβολής της Εύβοιας στους Γάλλους πράκτορες.

Στην επιτυχία της παρουσίας της Εύβοιας, μεγάλο ρόλο έπαιξε ο επαγγελματισμός και η εργατικότητα της κ Μαριάννας Λιάσκου και του κ Σπύρου Χρηστίδη.Δημοφιλή σήμερα

Ακόμη τέσσερα άτομα στην παράταξη του Χρήστου Παγώνη

Ακόμη τέσσερα άτομα στην παράταξη του Χρήστου Παγώνη

21/1/2019
Ο νυν και υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, ανακοίνωσε ακόμη τέσσερα άτομα για την στελέχωση του ψηφοδελτίου του....
Ο Χρήστος Παγώνης θα παρουσιάσει τον συνδυασμό του «Γέφυρα προόδου και ελπίδας»

Ο Χρήστος Παγώνης θα παρουσιάσει τον συνδυασμό του «Γέφυρα προόδου και ελπίδας»

17/1/2019
Ο νυν δήμαρχος Χαλκιδέων και υποψήφιος δήμαρχος στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου 2019 Χρήσ...
Οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης «Γέφυρα Προόδου και Ελπίδας»

Οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης «Γέφυρα Προόδου και Ελπίδας»

21/1/2019
Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019, ο Χρήστος Παγώ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας