Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Το Τμήμα Υγείας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας απαντά στον σχολιασμό του Κώστα Μαρκόπουλου για τις προσλήψεις Ιατρών στην Εύβοια.
ΣΥΡΙΖΑ
ΣΥΡΙΖΑ
Χαιρετίζουμε το όψιμο ενδιαφέρον του κ. Μαρκόπουλου για τις ‘’ελλείψεις’’ που διαπιστώνει στις Δομές Υγείας, ιδιαίτερα στα νοσοκομεία της χώρας και ειδικότερα της Εύβοιας.

Επισημαίνουμε όμως την χαρακτηριστική αφωνία του ιδίου και των ομοϊδεατών του, για τα χρόνια που οι Κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ -των  οποίων ήταν ένθερμος υποστηρικτής και στήριγμα- έκλειναν Δημόσια Νοσοκομεία και Μονάδες Α΄θμιας Υγείας, μείωναν  τους προϋπολογισμούς για την Υγεία κατά 50%, μετέτρεψαν τα αποθεματικά των Νοσοκομείων σε ομόλογα για να τα «κουρέψουν» με το PSI του Βενιζέλου και δεν έκαναν προσλήψεις για 7 χρόνια (2008-2015).

Θα περίμενε λοιπόν κανείς, ο πρώην βουλευτής, να αναγνώριζε έστω και σιωπηρά τα τραγικά αδιέξοδα στα οποία οδήγησαν οι επιλογές τους, την περίθαλψη των απλών πολιτών στην Εύβοια και τις άοκνες προσπάθειες που καταβάλει αυτή η Κυβέρνηση, για την ανάταξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

  αλλά όπως θα λέγαμε....
‘’ άλλο η σοβαρότητα και άλλο η γραφικότητα’’.Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας