Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Πρόκειται για μια εθελοντική προσπάθεια, βασικός σκοπός της οποίας είναι η περιβαλλοντολογική ευαισθητοποίηση των πολιτών σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Λαογραφικό Μουσείο Αγίας Άννας
Λαογραφικό Μουσείο Αγίας Άννας
Με τη βοήθεια της Πολιτιστικής -Φιλοδασικής Ένωσης, γονέων, μαθητών, εκπαιδευτικών και όποιου άλλου επιθυμεί να συμμετέχει, το Μουσείο «Δ.Χ.ΣΕΤΤΑΣ» αναπτύσσει τις παρακάτω δράσεις για την εβδομάδα 22 – 29 Απριλίου του 2018.
  • Την Κυριακή 22 Απριλίου, στις 10:30 το πρωί, διαμορφώνουμε τον προαύλιο χώρο του Μουσείου. Επισκευάζουμε και βελτιώνουμε αισθητικά την εξωτερική όψη του κτιρίου. Αποκαθιστούμε φθορές βάφουμε όσο είναι δυνατόν και απομακρύνουμε άχρηστα υλικά.
  • Την Τετάρτη 25 Απριλίου και ώρα 17:30 θα γίνει καθαρισμός από ρίζες, χορτάρια στο σκαμμένο χώμα του κήπου μας και τοποθέτηση κάδου ανακύκλωσης.
  • Την Κυριακή 29 Απριλίου, στις 10:30 το πρωί, είναι η κορύφωση των δράσεων με την δημιουργία παρτεριών και το φύτεμα στον έτοιμο κήπο δέντρων και λουλουδιών.
Στα πλαίσια του προγράμματος αυτού, καλούνται όποιο επιθυμούν να υποστηρίξουν την προσπάθειά, συμμετέχοντας είτε ερχόμενος να εργαστεί ως εθελοντής, είτε προσφέροντας με τη μορφή απαραίτητων υλικών για την εκτέλεση των δράσεων.

Δέντρα, Φυτά, Μικρό κάδο για την περισυλλογή ειδών ανακύκλωσης, χρώματα, εργαλεία, κεράσματα νερό αναψυκτικά κ.ά.Δημοφιλή σήμερα

Η ταινία «Οι απίθανοι 2» σε 3D στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «Οι απίθανοι 2» σε 3D στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

17/6/2018
Η ταινία «Οι απίθανοι 2» σε 3D έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone, από την Πέμπτη 21 έως και την Κυριακή 24 Ιουν...
Το Θέατρο Χαλκίδας παρουσιάζει την «Ελένη» του Ευρυπίδη

Το Θέατρο Χαλκίδας παρουσιάζει την «Ελένη» του Ευρυπίδη

23/6/2018
Το Θέατρο Χαλκίδας στο πλαίσιο του bio-Mechanical Festival 2018 παρουσιάζει την τραγωδία του Ευριπίδη Ελένη σε σκηνοθεσία Γιάννη Κατσάνου, σ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας