Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Πρόκειται για μια εθελοντική προσπάθεια, βασικός σκοπός της οποίας είναι η περιβαλλοντολογική ευαισθητοποίηση των πολιτών σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Λαογραφικό Μουσείο Αγίας Άννας
Λαογραφικό Μουσείο Αγίας Άννας
Με τη βοήθεια της Πολιτιστικής -Φιλοδασικής Ένωσης, γονέων, μαθητών, εκπαιδευτικών και όποιου άλλου επιθυμεί να συμμετέχει, το Μουσείο «Δ.Χ.ΣΕΤΤΑΣ» αναπτύσσει τις παρακάτω δράσεις για την εβδομάδα 22 – 29 Απριλίου του 2018.
  • Την Κυριακή 22 Απριλίου, στις 10:30 το πρωί, διαμορφώνουμε τον προαύλιο χώρο του Μουσείου. Επισκευάζουμε και βελτιώνουμε αισθητικά την εξωτερική όψη του κτιρίου. Αποκαθιστούμε φθορές βάφουμε όσο είναι δυνατόν και απομακρύνουμε άχρηστα υλικά.
  • Την Τετάρτη 25 Απριλίου και ώρα 17:30 θα γίνει καθαρισμός από ρίζες, χορτάρια στο σκαμμένο χώμα του κήπου μας και τοποθέτηση κάδου ανακύκλωσης.
  • Την Κυριακή 29 Απριλίου, στις 10:30 το πρωί, είναι η κορύφωση των δράσεων με την δημιουργία παρτεριών και το φύτεμα στον έτοιμο κήπο δέντρων και λουλουδιών.
Στα πλαίσια του προγράμματος αυτού, καλούνται όποιο επιθυμούν να υποστηρίξουν την προσπάθειά, συμμετέχοντας είτε ερχόμενος να εργαστεί ως εθελοντής, είτε προσφέροντας με τη μορφή απαραίτητων υλικών για την εκτέλεση των δράσεων.

Δέντρα, Φυτά, Μικρό κάδο για την περισυλλογή ειδών ανακύκλωσης, χρώματα, εργαλεία, κεράσματα νερό αναψυκτικά κ.ά.Δημοφιλή σήμερα

Σφοδρή σύγκρουση με ντεραπάρισμα ΙΧ στην οδό Ληλαντίων στη Χαλκίδα

Σφοδρή σύγκρουση με ντεραπάρισμα ΙΧ στην οδό Ληλαντίων στη Χαλκίδα

20/9/2018
Το ατύχημα συνέβη στη συμβολή των οδών Ληλαντίων και Μεγασθένους, λίγο μετά τις 18:30. Από το τρακάρισμα ντεραπάρισε α...
Η ταινία «Η καλόγρια» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «Η καλόγρια» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

13/9/2018
Η ταινία «Η καλόγρια» έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone από την Πέμπτη 20 εώς και την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018....
Η ταινία «Ο Κυνηγός» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «Ο Κυνηγός» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

21/9/2018
Η ταινία «Ο Κυνηγός» έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone, από την Πέμπτη 20 εώς και την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018. ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας