Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Η βουλευτής Εύβοιας του ΛΑΟΣ, Ουρανία Παπανδρέου έκανε την ακόλουθη εισήγηση στη βουλή για τον τομέα της υγείας, αναφερόμενη και σε ζητήματα που αφορούν στο νομό:

Η αξία των αγαθών στη σύγχρονη εποχή καταφαίνεται από τα προβλήματα που συνεπάγεται η απουσία τους. Η υγεία αποτελεί το υπέρτατο αγαθό και η συμβολή της στην ανθρώπινη ευτυχία είναι τεράστια. Πολλοί συμπολίτες μας το τελευταίο διάστημα υποφέρουν και άλλοι παρακολουθούν αγανακτισμένοι και έντρομοι τις εξελίξεις στο χώρο της υγείας αφού σε αυτή τη χώρα πρέπει να παρακαλάμε να μην μας συμβεί κάτι το σαββατοκύριακο και να μην έχουμε κάποιον γνωστό γιατρό στο νοσοκομείο.

Οι προηγούμενες κυβερνήσεις απαξίωσαν εντελώς το αγαθό της υγείας ενώ από την τωρινή κυβέρνηση το μόνο που έχουμε ως δεδομένο είναι υποσχέσεις για καθησυχασμό όσον αφορά το ζήτημα της γρίπης.

-ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ/ τοποθετήσεις με ποια κριτήρια; Δεν επιτρέπεται να μην είναι άνθρωποι της υγείας.

-ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ/ μήπως υπάρχουν και οικονομικά συμφέροντα; Ντροπή να αντιδικούν στις πλάτες των Ελλήνων.

-ΜΕΘ-ΜΑΦ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και άλλα νοσοκομεία στην περιφέρεια. Δεν μπορεί από το Βόλο να πηγαίνουν οι ασθενείς στη Λάρισα για στεφανειογραφία.

-EΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ. Ανέφερε ότι οι ασθενείς του ΙΚΑ Βορείου Ευβοίας εδώ και δύο μήνες ταλαιπωρούνται για τον λόγο ότι έχει λήξει η σύμβασή τους με το Κέντρο Υγείας και δεν τους γράφουν τα φάρμακα οι γιατροί και οι ασθενείς πρέπει να φεύγουν από την Ιστιαία και να πηγαίνουν στην Χαλκίδα, κάνοντας τρεις ώρες διαδρομή. Είναι θέματα που μπορούν να λύνουν οι ΠΕΣΥάρχες.

-ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΎ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΥΤΙΑ.6 στους 10 αξονικούς και μαγνητικούς τομογράφους δεν λειτουργούν.

-ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ.

Υπηρετώ σαν γιατρός το Ε.Σ.Υ για περισσότερα από 30 χρόνια. .Οι ελλείψεις πολλές ενώ οι βελτιώσεις λίγες. Ας σκύψουμε όλοι στο πρόβλημα και ας συνειδητοποιήσουμε ότι όταν λέμε υγεία δεν εννοούμε μόνο την αρμονία του σώματος αλλά και την αρμονία της ψυχής, του νου και του πνεύματος του κάθε ανθρώπου.
Δημοφιλή σήμερα

Εντάχθηκε το έργο της δημοτικής αγοράς Χαλκίδας ύψους 3 εκ. ευρώ

Εντάχθηκε το έργο της δημοτικής αγοράς Χαλκίδας ύψους 3 εκ. ευρώ

10/12/2018
Με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Στάθη Γιαννακίδη, εντάσσονται στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 15 ...
Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ δώρισε απινιδωτή στον Εμπορικό Σύλλογο Αλιβερίου

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ δώρισε απινιδωτή στον Εμπορικό Σύλλογο Αλιβερίου

10/12/2018
Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, συνεπής στη δέσμευσή του να θέτει ως αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα την Υγεία & Ασφάλεια, προχώρησε σε ...
Χριστουγεννιάτικη δράση για τα παιδιά στη Χαλκίδα

Χριστουγεννιάτικη δράση για τα παιδιά στη Χαλκίδα

10/12/2018
Ο σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας σε συνεργασία με την ομάδα φιλαναγνωσίας διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικη δράση για τα παιδιά....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας