Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Εξαιρετικά μεγάλη η δυναμική του 26ου ασφαλιστικού συνεδρίου που διοργανώθηκε στην Χαλκίδα την Τετάρτη 18 Απριλίου σε συνεργασία με τον Πανευβοϊκό Σύλλογο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών.
Συνέδριο ασφαλιστών στη Χαλκίδα
Συνέδριο ασφαλιστών στη Χαλκίδα
Στο συνέδριο 4ο σε σειρά εντός του 2018 συμμετείχαν 9 διακριμένοι ομιλητές οι οποίοι μίλησαν για τις εξελίξεις στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση μεταφέροντας ο κάθε ένας την δική του άποψη για τον κλάδο.

Οι εισηγήσεις επικεντρώθηκαν σε θέματα όπως η εφαρμογή της οδηγίας IDD, ο θεσμός της διαμεσολάβησης, σε νέους τρόπους προσέγγισης πελάτων, αλλά και στην digital εποχή που έρχεται.

Κατά την έναρξη του συνεδρίου η πρόεδρος του Πανευβοϊκού συλλόγου ασφαλιστικών διαμεσολαβητών κα Δέσποινα Καραμπέτσου αναφέρθηκε στις δράσεις του συλλόγου αλλά και στην υποστήριξη που είναι αναγκαία από το σύνολο των διαμεσολαβητών προκειμένου ο σύλλογος να έχει ακόμη πιο συντονισμένες και αποδοτικές δράσεις για την περιοχή.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Δημήτρης Γαβαλάκης, Γενικός Γραμματέας ΕΕΑ & Πρόεδρος Επιτροπής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης ΕΕΑ, o οποίος τόνισε την σημαντική συμβολή που έχουν τα συνέδρια του insuranceforum.gr στις πόλεις που διοργανώνονται και αναφέρθηκε στις αλλαγές που επέρχονται στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση εν όψει όλων των επικείμενων νομοθετικών ρυθμίσεων.

Το συνέδριο χαιρέτησε επίσης και η πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευβοίας κα Παρασκευή Αγιοστρατίτη.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσίασε και το πάνελ συζήτησης το οποίο συντόνισε ο κ. Αριστείδης Βασιλειάδης και στο οποίο συμμετείχαν οι κ.κ. Δέσποινα Καραμπέτσου, Πρόεδρος Πανευβοϊκού Συνδέσμου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, Δημοσθένης Συκοβάρης, Ασφαλιστικός Σύμβουλος, Ισόβιο μέλος MDRT & LIMRA, Πρόεδρος Επιτροπής Επικοινωνίας Μελών MDRT Ευρώπης 2013-15 και Ιωάννης Γεωργούλης, Συντονιστής Ασφαλιστικών Συμβούλων.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης έγιναν εκτενείς αναφορές στις αθέμιτες πρακτικές των τραπεζών, στην ανάπτυξη των λοιπών κλάδων αλλά και στις direct ασφαλίσεις και κατά πόσο επηρεάζουν τις πωλήσεις των ανεξάρτητων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

Οι ομιλητές του συνεδρίου ήταν οι κ.κ.
Εμμανουήλ Κάλλης, CEO D.A.S Hellas
Δημήτρης Τσεκούρας, CEO ARAG Ελλάδος
Γιώργος Τσακατούρας, Διευθυντής Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης ΟΡΙΖΩΝ  Ασφαλιστική
Γιώργος Βουτσίνος, Διευθυντής Ανάπτυξης Karavias Underwriting Agency Coverholder at Lloyd’s
Μυρτώ Χαμπάκη, Διεθνή Project Ομίλου & Solvency II ARAG SE
Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Mega Brokers S.A
Γιάννης Μανίκας, Account Manager GLASSDRIVE
Αντώνης Κατσαλής, Consulting G. Training
Κώστας Κουκουβίνος,  Αστυνομικός Υποδιευθυντής, Διοικητής Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδα

Το insuranceforum.gr και η Insurance Innovation συνεχίζουν την ενημέρωση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών σε όλη την χώρα. Νέος σταθμός για το 27ο Ασφαλιστικό Συνέδριο, τα Ιωάννινα όπου σε συνεργασία με τον σύλλογο ασφαλιστικών διαμεσολαβητών Ν.Ιωανίννων θα παρουσιάσουν όλες τις εξελίξεις στην ασφαλιστική αγορά των Ιωαννίνων.

Τα Ασφαλιστικά Συνέδρια του insuranceforum.gr και της Insurance Innovation αποτελούν πλέον θεσμό για την ελληνική ασφαλιστική αγορά, καθώς πραγματοποιούνται συνεχώς από το 2012 σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας με την συνεργασία των συλλογικών φορέων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και ανασχεδιάζονται συνεχώς ώστε να είναι πάντοτε επίκαιρες και χρήσιμες. Δημοφιλή σήμερα

Το λεωφορείο ενίσχυσης της εύρεσης εργασίας έρχεται στη Χαλκίδα

Το λεωφορείο ενίσχυσης της εύρεσης εργασίας έρχεται στη Χαλκίδα

16/10/2018
Το Freelance CampusBus έρχεται στη Χαλκίδα, στις 17 και 18 Οκτωβρίου 2018, στο Πάρκο Βούρκου (ΚΕΠ)....
Η παιδική ταινία «Το απίθανο κοάλα» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η παιδική ταινία «Το απίθανο κοάλα» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

16/10/2018
Η παιδική ταινία «Το απίθανο κοάλα» έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone από την Παρασκευή 19 έως και τη...
Η ταινία «Ο Πρώτος Άνθρωπος» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «Ο Πρώτος Άνθρωπος» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

16/10/2018
Η ταινία «Ο Πρώτος Άνθρωπος» έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone, από την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018 έως και την Τετάρτ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας