Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κα Κατερίνα Διαμαντοπούλου συναντήθηκε την Παρασκευή 16-4-2010 με τον πρόεδρο της Αναπτυξιακής Διαχειριστικής (ΑΝ. ΔΙΑ.) Στερεάς Ελλάδας κ. Λουκά Καράντζαλη.

Παρουσία και του προέδρου της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας κ. Γιάννη Γρανίτσα συζήτησαν την επέκταση και ενίσχυση του ρόλου της ΠΕΛ ως περιφερειακή έκθεση της Στερεάς Ελλάδας .
Παράλληλα ο κ. Καράντζαλης συζήτησε με τη Γενική Γραμματέα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για τα νέα προγράμματα που θα διαχειριστεί στα πλαίσια του ΕΣΠΑ η ΑΝ.ΔΙΑ και αφορούν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο πρόγραμμα «Πράσινη Επιχείρηση 2010» που για τη Στερεά Ελλάδα ανέρχεται στα 2.820.000€, θα υλοποιηθεί από τη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας και τον Ενδιάμεσο Φορέα Διαχείρισης Δράσεων Ενίσχυσης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα (ΕΦΕΠΑΕ) και απευθύνεται σε υφιστάμενες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς της μεταποίησης και των υπηρεσιών που δρουν υποστηρικτικά σε αυτές.
Τέλος, ο κ. Καράντζαλης ως πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρίας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Βοιωτίας συζήτησε με την κ. Διαμαντοπούλου για την πορεία των σχέσεων που αναπτύσσει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με την Περιφέρεια Γιανγκ –Σι της Κίνας.
Δημοφιλή σήμερα

Χριστουγεννιάτικη δράση για τα παιδιά στη Χαλκίδα

Χριστουγεννιάτικη δράση για τα παιδιά στη Χαλκίδα

10/12/2018
Ο σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας σε συνεργασία με την ομάδα φιλαναγνωσίας διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικη δράση για τα παιδιά....
Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ δώρισε απινιδωτή στον Εμπορικό Σύλλογο Αλιβερίου

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ δώρισε απινιδωτή στον Εμπορικό Σύλλογο Αλιβερίου

10/12/2018
Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, συνεπής στη δέσμευσή του να θέτει ως αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα την Υγεία & Ασφάλεια, προχώρησε σε ...
Με την γενική γραμματέα τουρισμού συναντήθηκε ο Λευτέρης Ραβιόλος

Με την γενική γραμματέα τουρισμού συναντήθηκε ο Λευτέρης Ραβιόλος

10/12/2018
Με τη Γενική Γραμματέα Τουρισμού κ. Ευρυδίκη Κουρνέτα, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Καρύστος Λευτέρης Ραβιόλος....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας