Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με εντολή της Γενικής Γραμματέως της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Κατερίνας Διαμαντοπούλου, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία της Περιφέρειας, για το θέμα της καταγραφής και αφαίρεσης των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων από το οδικό δίκτυο.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Γενικός Διευθυντής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Π. Ευμορφόπουλος, ο σύμβουλος Θ. Μπορλόκας, οι διευθυντές τοπικής αυτοδιοίκησης και ΤΥΔΚ των Νομών, καθώς και οι αστυνομικοί διευθυντές των Νομών.
Υλοποιώντας τις οδηγίες και την πολιτική του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και στα πλαίσια της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, αποφασίστηκε να μπει ένα οριστικό τέλος στην άναρχη κατάσταση που διέπει την υπαίθρια διαφήμιση, η οποία εγκυμονεί κινδύνους για την οδική ασφάλεια και υποβαθμίζει το περιβάλλον. Συνεργεία των υπηρεσιών της Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, των δήμων και των αστυνομικών αρχών, καταγράφουν ήδη το σύνολο των διαφημιστικών πινακίδων σε όλο το εθνικό, επαρχιακό και λοιπό οδικό δίκτυο και θα προχωρήσουν άμεσα στην εκκαθάριση των παράνομων πινακίδων, με προτεραιότητα σε αυτές που υπάρχει μεγάλος βαθμός επικινδυνότητας. Δίδεται δε προθεσμία τριάντα ημερών, σε όσους έχουν εγκαταστήσει χωρίς άδεια πινακίδες, να τις απομακρύνουν και να αποφύγουν τα προβλεπόμενα πρόστιμα.
Ανάλογες συσκέψεις θα πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα, με σκοπό να παρακολουθείται στενά η πορεία υλοποίησης της δράσης, ο βαθμός ενεργοποίησης των φορέων και ο αριθμός των παράνομων πινακίδων που αφαιρείται κάθε δίμηνο.

 
Δημοφιλή σήμερα

Η Έλενα Βάκα ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της για τον δήμο Χαλκιδέων

Η Έλενα Βάκα ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της για τον δήμο Χαλκιδέων

13/12/2018
Σε μία κατάμεστη αίθουσα στο ξενοδοχείο Παλίρροια στην παραλία της Χαλκίδας, το απόγευμα της Τετάρτης 12 Δεκεμβρίου ...
Μητροπολίτης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων Χρυσόστομος - Βιογραφικό

Μητροπολίτης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων Χρυσόστομος - Βιογραφικό

14/12/2018
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος κατά κόσμον Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου, γεν...
Έργα 7,7 εκατομμυρίων ευρώ για την Εύβοια

Έργα 7,7 εκατομμυρίων ευρώ για την Εύβοια

12/12/2018
Την ένταξη πέντε νέων έργων προϋπολογισμού 7,7 εκ. ευρώ στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων Στερεάς Ελλάδας ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο, που πραγματοποιήθηκε σήμερ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας