Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Εκπαίδευση αθλητών και εκπαιδευτών του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χαλκίδας με την υποστήριξη της ΑΓΕΤ Ηρακλής.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Αλληλεγγύης και Συμπαράστασης Ηρακλή (ΠΡ.Α.Κ.Σ.Η.), η ΑΓΕΤ Ηρακλής υποστηρίζει την εκπαίδευση των αθλητών και των προπονητών του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χαλκίδας (ΙΟΧ), τμήμα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου, σε θέματα Διάσωσης και Πρώτων Βοηθειών.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου, όρμος Βουρκάρι από τον κ. Γεώργιο Μοναστήρογλου εκπαιδευτή του THALASSA Diving School στις 23 Απριλίου 2010 και το Σάββατο 24 Απριλίου 2010, ώρα 11:30 π.μ. θα ακολουθήσει πρακτική άσκηση διάσωσης μικρού αθλητή στη θάλασσα, με συμμετοχή των αρμόδιων φορέων (Λιμενικό Σώμα και ΕΚΑΒ). Στόχος της άσκησης είναι η ετοιμότητα των προπονητών και των αθλητών των τμημάτων υποδομής σε περίπτωση ανάγκης διάσωσης στη θάλασσα.

Η πρωτοβουλία εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πρόγραμμα του εργοστασίου Χαλκίδας της ΑΓΕΤ Ηρακλής, το οποίο προωθεί το διάλογο για θέματα ασφάλειας και την εκπαίδευση για την καλλιέργεια μιας κοινής συνείδησης και συμπεριφοράς ασφάλειας. Οι δράσεις και τα προγράμματα της ΑΓΕΤ Ηρακλής απευθύνονται τόσο στους εργαζόμενους και συνεργάτες της όσο και τις οικογένειες των εργαζομένων και τις τοπικές κοινωνίες. Πρότυπα Εκπαιδευτικά Κέντρα Υγείας και Ασφάλειας στις εγκαταστάσεις, επισκέψεις σχολείων και πανεπιστημιακών σχολών, πρόγραμμα Ασφάλειας για τις Οδικές Μεταφορές, τοπικά προγράμματα ευαισθητοποίησης αποτελούν μεταξύ άλλων ενέργειες και πρωτοβουλίες, οι οποίες αναδεικνύουν την ασφάλεια ως βασική αξία και απόλυτη προτεραιότητα για την ΑΓΕΤ Ηρακλής.
Δημοφιλή σήμερα

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων για την Εύβοια

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων για την Εύβοια

21/2/2019
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ που ισχύει από το Σάββατο 23 μέχρι και την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019, στην Εύβοια....
«Προστάτευαν» ένα τοίχο στην Δημοτική Αγορά Χαλκίδας, κρύβουν τον Παρθενώνα

«Προστάτευαν» ένα τοίχο στην Δημοτική Αγορά Χαλκίδας, κρύβουν τον Παρθενώνα

21/2/2019
Μετά τον σάλο, το Υπουργείο Πολιτισμού επανεξετάζει τις άδειες για τα 10ώροφα που έκρυψαν την Ακρόπο...
Η ταινία «Η Ευνοούμενη» έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «Η Ευνοούμενη» έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

21/2/2019
Η ταινία με τις 10 υποψηφιότητες στα Όσκαρ και με 7 βραβεία BAFTA στην κατοχή της, και με ελληνική υπογραφή από τον Γι...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας