Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
"Οι περιπτεριούχοι καπνοπώλες Ελλάδας δεν ανέχονται να τους εξαπατούν οι κάθε είδους απατεώνες" αναφέρει σχετικό δελτίο τύπου της Ομοσπονδίας τους, ενώ επισημαίνει μέτρα προφύλαξης απο διαρρήκτες.

Μετά της 2 διαρρήξεις που έγιναν στο Βόλο και Τρίκαλα ενημερώνουμε τους Συναδέλφους μας να πάρουν ορισμένα μέτρα προφύλαξης.
Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που μαστίζουν τον κλάδο μας είναι οι συνεχείς διαρρήξεις και αυτό γίνεται διότι ολοένα και μεγαλύτερες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες βρίσκονται στο στάδιο της απόγνωσης. Πώς όμως θα προστατευτούμε αλλά και θα θωρακίσουμε τον κλάδο μας αν δεν έχουμε τα απαραίτητα ρολά ασφαλείας; Πόσες φορές δεν έχουμε γίνει θύματα των επίδοξων κλεφτών; Για αυτό χρειάζεται αφενός μεν να τα ασφαλίσουμε και αφετέρου δε να έχουμε έντονο φωτισμό στην επιχείρηση μας. Στις δε επιχειρήσεις που λειτουργούν τις νυχτερινές ώρες χρειάζεται και παρουσία δεύτερου ανθρώπου. Όλοι εμείς πριν λίγα χρόνια αγαπητοί φίλοι και φίλες βρισκόμασταν στην παραγωγική διαδικασία και λόγω της μεγάλης αποβιομηχάνισης που υπέστη η χώρα μας εξαναγκαστήκαμε να οδηγηθούμε για λόγους επιβίωσης στον κλάδο των περιπτερούχων. Ένα μεγάλο κομμάτι αυτής της κοινωνίας είναι οι συνάδελφοι μας ενοικιαστές περιπτέρων, ιδιοκτήτες ανάπηροι, εταιρείες -συνεργάτες, εργαζόμενοι στις καπνοβιομηχανίες, πρατηριούχοι κ.α., ένας κλάδος με ένα σύνολο 300,000 οικογενειών. Αυτό το κύτταρο αυτής της κοινωνίας αυτών των ανθρώπων χρειάζεται η πολιτεία και να τους σεβαστεί και φυσικά να τους στηρίξει, διότι στηρίζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την εθνική μας οικονομία. Η Ένωση Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών Ν. Μαγνησίας αλλά και η Ομοσπονδία Περιπτερούχων Καπνοπωλών Ελλάδος όλα αυτά τα χρόνια συνεχίζει να ενημερώνει και να προτρέπει όλους τους συναδέλφους να μην αγοράζουν εμπορεύματά (τσιγάρα, καπνά, κάρτες κινητής τηλεφωνίας κ.λ.π. ) πλην τον τοπικών αντιπροσώπων που τους παρέχουν με αντίστοιχα παραστατικά, προκειμένου να σταματήσει η συνεχής αυτή αιμορραγία που ταλανίζει τον κλάδο μας. Απαξιώνοντας τα κλεμμένα ή «πλαστά» προϊόντα, οδηγούμε τους επίδοξους ληστές σε οριστικό αφανισμό.
Αγαπητοί συνάδελφοι, προστατέψτε την επιχείρησή σας αλλά και τα συμφέροντά σας από τους συνεχείς κινδύνους που ελλοχεύουν στον κλάδο μας όπως: πλαστά χαρτονομίσματα, πλαστές κάρτες, λαθραία και κλεμμένα τσιγάρα κ.λ.π. Θωρακίστε την επιχείρησή σας με έντονο φωτισμό τις νυχτερινές ώρες, ασφαλίστε τις επιχειρήσεις σας, εάν έχετε την οικονομική δυνατότητα χρησιμοποιήστε κάμερες ασφάλειας, προκειμένου να ασφαλίσετε ακόμη περισσότερο την περιουσία σας.
Ο κλάδος των περιπτερούχων καπνοπωλών δεν μπορεί και δεν πρέπει να έχει ημερομηνία λήξεως. Δεν επιτρέπεται η γωνιά του μικρομάγαζου να γίνει άσυλο και εύκολη λεία των διαρρηκτών. Τέλος ευχαριστούμε τα τοπικά Μ.Μ.Ε. και τους περιφερικούς τηλεοπτικούς σταθμούς για την αμέριστη βοήθεια καθώς επίσης και της Αστυνομικές Διευθύνσεις της κάθε περιφέρειας για την άμεση κινητοποίηση τους και την ουσιαστική συμβολή που προσφέρουν στο Κλάδο μας.

 
Δημοφιλή σήμερα

Παράπονα Λυκείου Αρτάκης για τους Σχολικούς Αγώνες

Παράπονα Λυκείου Αρτάκης για τους Σχολικούς Αγώνες

22/3/2019
Ο πρόεδρος του δεκαπενταμελούς συμβουλίου του Λυκείου Νέας Αρτάκης, Νικόλαος Βήττας, κάνει λόγο για παράπονα που έχουν για την συμπεριφορά και την απο...
Φιλανθρωπική συναυλία από την χορωδία CANTUS Χαλκίδας

Φιλανθρωπική συναυλία από την χορωδία CANTUS Χαλκίδας

22/3/2019
Την Δευτέρα 1 Απριλίου 2019 και ώρα 20:00 στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου Χαλκίδος θα πραγματοποιηθεί φιλανθρωπική συναυλία από την χορωδία CA...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας