Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Συνάντηση του βουλευτή ΠΑΣΟΚ Συμεών Κεδίκογλου με τον Γενικό Γραμματέα Νέας Γενιάς κ. Γιάννο Λιβανό,
στο πλαίσιο πρωτοβουλίας νέων βουλευτών σχετικά με σημαντικά ζητήματα νέων.

Ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Νομού Εύβοιας Συμεών Κεδίκογλου ανέλαβε από κοινού την πρωτοβουλία μαζί με άλλους νέους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου για μια σειρά επαφών με φορείς και αρμόδιους σχετικά με σημαντικά κοινωνικά ζητήματα.

Μετά τη συνάντηση με τον νέο Διοικητή του ΟΑΕΔ, ο κ. Κεδίκογλου μαζί με τους βουλευτές κ. Α. Τόλκα και κ. Ν. Γιαννακοπούλου από το ΠΑΣΟΚ, κ. Δ. Αυγερινοπούλου εκ μέρους της ΝΔ και κ. Α. Πλεύρη από το ΛΑΟΣ πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Νέας Γενιάς κ. Γιάννο Λιβανό.

Οι βουλευτές ενημερώθηκαν για τις νέες προτεραιότητες της Γραμματείας, οι οποίες διαμορφώνονται στους εξής τρεις βασικούς άξονες:
1) Ανεργία – Απασχόληση – Εργασιακές Σχέσεις
2) Κοινωνικός αποκλεισμός – Κοινωνική Ενσωμάτωση - Δικαιώματα των Νέων - Συμμετοχή.
3) Περιβάλλον – Κλιματική Αλλαγή – Πράσινη Ανάπτυξη.

Ο κ. Λιβανός τους ενημέρωσε επίσης για μία σειρά πρωτοβουλιών της ΓΓΝΓ, όπως: αλλαγή του οργανογράμματος, πρόταση να δημιουργηθεί τμήμα νεολαίας σε επίπεδο δήμου αλλά και περιφέρειας, ειδικά τώρα που συζητιέται ο Καλλικράτης και η νέα οργάνωση των περιφερειών, και πρόταση να υπάρξει εκπρόσωπος της νεολαίας σε κάθε Υπουργείο.

Οι νέοι βουλευτές ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον κ. Λιβανό. Ο κ. Κεδίκογλου δήλωσε ότι «ειδικά σήμερα που η νέα γενιά βρίσκεται αντιμέτωπη με μεγάλες προκλήσεις και κρίσιμα προβλήματα, όπως την ανεργία, την επισφαλή εργασία, τα κοινωνικοασφαλιστικά ζητήματα και την περιβαλλοντική υποβάθμιση, ο ρόλος της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς είναι περισσότερο σημαντικός από ποτέ. Στο δεδομένο κοινωνικοοικονομικό πλαίσιο, η πρόκληση για τη ΓΓΝΓ είναι να αναδείξει τη νέα γενιά, τις δυνατότητες, τις δεξιότητες, τις ευαισθησίες και τα ταλέντα της ως κεντρικό παράγοντα για την ευημερία και την πρόοδο της χώρας.»

 
Δημοφιλή σήμερα

Παράπονα Λυκείου Αρτάκης για τους Σχολικούς Αγώνες

Παράπονα Λυκείου Αρτάκης για τους Σχολικούς Αγώνες

22/3/2019
Ο πρόεδρος του δεκαπενταμελούς συμβουλίου του Λυκείου Νέας Αρτάκης, Νικόλαος Βήττας, κάνει λόγο για παράπονα που έχουν για την συμπεριφορά και την απο...
Φιλανθρωπική συναυλία από την χορωδία CANTUS Χαλκίδας

Φιλανθρωπική συναυλία από την χορωδία CANTUS Χαλκίδας

22/3/2019
Την Δευτέρα 1 Απριλίου 2019 και ώρα 20:00 στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου Χαλκίδος θα πραγματοποιηθεί φιλανθρωπική συναυλία από την χορωδία CA...
Στην περιοχή του Δοκού κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Χαλκιδέων

Στην περιοχή του Δοκού κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Χαλκιδέων

21/3/2019
Στην περιοχή του Δοκού την Τετάρτη 20 Μαρτίου κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Χαλκιδέων με επικεφαλή τον υποψήφιο Δήμαρχο ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας