Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Την ευθύνη της μη ολοκλήρωσης των συνοδών έργων του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας, την έχει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο Δήμος Χαλκιδέων, ήταν η απάντηση προς τον βουλευτή της ΝΔ κ. Σίμο Κεδίκογλου από την Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ.
Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας
Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας
Ακολουθεί η επιστολή της Νομαρχιακής:

Καλώς τον και ας άργησε….

Διαβάσαμε στον τύπο την πληροφορία ότι «δι’ ενεργειών του» ο κ. Σίμος Κεδίκογλου, χρόνια βουλευτής της ΝΔ και Υπουργός των κυβερνήσεων τα τελευταία χρόνια, σήμερα στην αντιπολίτευση, κατάφερε ότι δεν είχε καταφέρει τότε που κυβερνούσε: να πιέσει(;)  να εγκριθούν επί τέλους, τα τεύχη δημοπράτησης για τα συνωδά έργα (δρόμος πρόσβασης, αποχέτευση όμβριων και λυμάτων) του Νέου Νομαρχιακού Νοσοκομείου Χαλκίδας.

Αποκρύπτει βέβαια ότι ενώ δεν είχαν εντάξει το νέο Νοσοκομείο στα μεγάλα έργα, ώστε να έχει πλήρη χρηματοδότηση, οι μελέτες, δεν είχαν προβλέψει ότι θα χρειάζονταν δρόμος πρόσβασης και αποχέτευση! Κι αυτά χρειάζονται και μελέτες και χρηματοδότηση… κι αυτά τα κίνησε και ολοκλήρωσε, η σημερινή Κυβέρνηση.

Πάντως να τον πληροφορήσουμε, αν δεν το ξέρει, ότι στο έργο του νέου Νοσοκομείου, εμπλέκονται η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο Δήμος της Χαλκίδας και ας αναζητήσει εκεί τις ευθύνες για τις καθυστερήσεις.
Εμείς πάντως, όπως κι ο Ευβοϊκός Λαός,  τον ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον του, έστω κι αν αργά το θυμήθηκε…Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας