Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Σε διακήρυξη ανοικτής διαδικασίας, μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων,για την επιλογή αναδόχου κατασκευής των Συνοδών Έργων του Νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας, προχώρησε ο Δήμος Χαλκιδέων, μετά την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών.
Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας
Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας
Πρόκειται για τα έργα που αφορούν στην κατασκευή αφενός της οδού πρόσβασης του Νέου Νοσοκομείου και αφετέρου των αγωγών μεταφοράς ομβρίων υδάτων του περιβάλλοντος χώρου και ακαθάρτων υδάτων του Νοσοκομείου και της εκβολής τους σε υφιστάμενους αποδέκτες, καθώς και της αποχέτευσης των ομβρίων υδάτων της οδού πρόσβασης.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι 2.173.086 ευρώ με Φ.Π.Α. και η λήξη προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίσθηκε η Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018.

Σημειώνεται ότι μετά τις συναντήσεις που έγιναν στο Υπουργείο Υγείας, ο Δήμος Χαλκιδέων ανέλαβε και συνέταξε τις σχετικές μελέτες των έργων αυτών και τον Οκτώβριο του 2017 υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη κ. Μπακογιάννη η ένταξη τους στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Στερεά Ελλάδα 2014 - 2020” από το οποίο και χρηματοδοτήθηκε η επιλέξιμη δαπάνη του, 1.921.085 ευρώ, για δε το ποσόν του Φ.Π.Α., ύψους 252.000 ευρώ επιβαρύνθηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Χαλκιδέων.

Ακολούθησε η έγκριση των τευχών δημοπράτησης από τις αρμόδιες υπηρεσίες και πριν 10 ημέρες ο Δήμος Χαλκιδέων έλαβε το πράσινο φως για να προχωρήσει στην δημοπράτηση του έργου, όπως και έγινε.

Ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης δήλωσε: οι Υπηρεσίες του Δήμου ενήργησαν σύμφωνα με όσα είχαν αποφασισθεί στις τεχνικές συσκέψεις στο Υπουργείο Υγείας και στον συντομότερο δυνατόν χρόνο. Είναι γνωστό ότι όταν ανέλαβε τα καθήκοντα της η παρούσα Δημοτική Αρχή, δεν είχε γίνει καμία απολύτως ενέργεια για τα Συνοδά Έργα του Νέου Νοσοκομείου, οδική πρόσβαση και δίκτυα απορροής ομβρίων υδάτων και λυμάτων.Δημοφιλή σήμερα

Χρήστος Παγώνης και Γιάννης Μπάκας μαζί για τον Δήμο Χαλκιδέων

Χρήστος Παγώνης και Γιάννης Μπάκας μαζί για τον Δήμο Χαλκιδέων

15/2/2019
Δήλωση συμπόρευσης από κοινού ανακοίνωσαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι για τον Δήμο Χαλκιδέων Γιάννης Μπάκας και Χρήστος Παγώνης....
Η ταινία «LEGO η ταινία 2» μεταγλωτισμένη σε 3D, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «LEGO η ταινία 2» μεταγλωτισμένη σε 3D, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

14/2/2019
Η ταινία «LEGO η ταινία 2» μεταγλωτισμένη σε 3D, έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ mo...
Ημερίδα του ΤΕΕ Εύβοιας για το Κτηματολόγιο στην Σκύρο

Ημερίδα του ΤΕΕ Εύβοιας για το Κτηματολόγιο στην Σκύρο

15/2/2019
Το ΤΕΕ/Π.Τ.Ευβοίας στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτών και συναδέλφων μηχανικών, διοργανώνει την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 ώρα 20:00 στην...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας