Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης στην παρακάτω ανακοίνωση της παράταξής του καταδικάζει τον τρόπο που η Δημοτική Αρ΄χή χειρίστηκε τη φωτιά που ξέσπασε στο ΧΥΤΑ.

Από το απόγευμα του Σαββάτου 24 Απριλίου - και για πόσο ακόμα κανείς δεν ξέρει -, φλέγεται ο Χώρος Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων στη Χαλκίδα!!!

Η Δημοτική Αρχή του κ. Ζεμπίλη αν και είχε ενημερωθεί εγγράφως από τις 6-4-2010 από υπηρεσιακούς παράγοντες, για τον πιθανότατο κίνδυνο ανάφλεξης, δεν προέβη σε καμία ενέργεια έτσι ώστε να αποφευχθεί η καταστρεπτική φωτιά και το «περιβαλλοντικό έγκλημα» εις βάρος της ευρύτερης περιοχής Χαλκίδας!

Είναι ενδεικτικό στοιχείο της αμέλειας και της ανικανότητάς τους, η έλλειψη χώματος - που είναι αναγκαίο για το σκέπασμα των σκουπιδιών - από τον περασμένο Οκτώβρη!!!
Το γεγονός της έλλειψης χώματος και της κακής λειτουργίας είχαν επισημάνει επανειλημμένως τόσο τα στελέχη όσο και οι εργαζόμενοι στο ΧΥΤΑ.

Η δημοτική αρχή αποδείχθηκε ανίκανη να διαχειριστεί ένα έργο πνοής όπως ήταν ο νέος ΧΥΤΑ -που παραδόθηκε στην πόλη το 2006- και «κατάφερε» να το μετατρέψει μέσα σε 3,5 χρόνια σε χωματερή!!!

Η δημοτική αρχή του κ. Ζεμπίλη εκτός από ανίκανη αποδείχθηκε και επικίνδυνη!!!
Επικίνδυνη αφού η ανεξέλεγκτη καύση των σκουπιδιών προκαλεί σοβαρή ρύπανση του ατμοσφαιρικού αέρα, που αναπνέουν οι πολίτες της Χαλκίδας και
των όμορων Δήμων !

Ανίκανοι και επικίνδυνοι αφού «κατάφεραν» να απαξιώσουν ένα σύγχρονο ΧΥΤΑ και να θέσουν σε κίνδυνο τη Δημόσια Υγεία ! ! !
Ανίκανοι και επικίνδυνοι τόσο για τους κατοίκους της Χαλκίδας, της Χαραυγής,
της Έξω Παναγίτσας, της Αρτάκης όσο και για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής!

Ανίκανοι και επικίνδυνοι αφού η θητεία τους όχι μόνο δεν πρόσθεσε αλλά «αφαίρεσε και συνεχίζει να αφαιρεί» από την πόλη μας!

 
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας